#DeWeekend. Targul V for Verde, la Casa Universitarilor

Daca nu plecam din oras, in weekend ne vedem la targul V for Verde, la Casa Universitarilor, evenimentul meu preferat cu mancare sanatoasa si produse bio. Am fost si anul trecut la targ, in calitate de expozant (cu lumanarile din ceara de soia Cup & Candle) – o editie pe care nu o voi uita, fiindca atunci am facut prima poza cu bebe la purtator. 🙂

Revenind. V for Verde, editia cu numarul 4, reuneste anul acesta 40 de expozanti care aduc la targ produse slow si raw food, cosmetice bio, dar si obiecte decorative eco. La V for Verde veti gasi, sambata si duminica (11.00-20.00), atat ciocolata organica, lapte vegetal si mirodenii, cat si produse de detoxifiere, produse de infrumusetare si cosmetice organice cu extracte din plante. In plus, Laura Calin, organizatoarea evenimentului, a pregatit si cateva workshopuri gastronomice si ateliere creative (gasiti mai jos programul detaliat, ca sa stiti ce va asteapta 🙂 ).

Ca si data trecuta, targul este gazduit de frumoasa Casa a Universitarilor (Dionisie Lupu nr. 46), palatul interbelic aflat la cativa pasi de Gradina Icoanei, construit in jurul anilor 1860. Daca aveti timp, dupa ce faceti shopping, opriti-va cateva clipe si uitati-va in sus, la tavanele camerelor inalte – veti vedea ce bine arata frumosul autentic, bine pastrat peste timp. 🙂

PROGRAM V FOR VERDE

Sambata

12:00 – 13:00

Workshop Green Parenting. Ana Nicolescu de la Mamica Urbana impreuna cu Parenting PR vorbesc despre alegeri sanatoase

13:00 – 14:00

Atelier culinar Amoraws – burgeri vegani deliciosi, povesti despre ingrediente magice, tipsuri in bucataria raw vegana.

14:00- 15:00

Atelier V for Vegan Veraw – Paste, Pesto & Parmezan. Invatam sa ne adaptam la ritmul urban cu o reteta alternativa de paste, rapida,gustoasa si de sezon.

15:00 – 16:00

Bianca Poptean, jurnalist si tehnician nutritionist, vorbeste despre detoxifiere si beneficiile dietei Oshawa.

Duminica

12:00 – 13:00

V for rawVegan: Atelier de gatit raw din recolta toamnei by Totul despre raw.

13:00 – 14:00

Workshop Carmen Negoita de la Rawyal Brunch & Cakes. Demonstratie culinara despre prepararea unui mic dejun raw vegan sanatos si delicios in doar 15 minute.

14:00 – 15:00

Workshop despre importanta micului dejun la copii cu Ela Craciun. Ela ne dezvaluie cele mai importante secrete din nutritie, beneficiile unui mic dejun sanatos si cateva tips&tricks pentru pregatirea unui pachet sanatos pentru scoala pentru cei mici.

15:00 – 16:00

Atelier “Chiftelute, burger si shaworma. Deliciozitati vegetariene!”, cu Adelina Mitrofan de la 1001 vegetarieni.
Conferinta “Ghidul vegetarianului incepator”, sustinuta de Diana Luppa, Presedinta Asociatiei Vegetarienilor din Romania

Biletul de intrare costa 10 lei.

Foto: PR

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *