Friendship Affairs, carnetele prieteniei

„Friendship Affairs” continua seria Carnetului de vise si visuri, lansata in aceasta  primavara de minunata Noemi Meilamn, dedicata notarii viselor de peste noapte si a to do’s – urilor cotidiene.

„Friendship Affairs” este dedicatia speciala facuta de Noemi pentru toti prietenii dragi si nu numai.

Pentru aceasta prima serie, Noemi a ales patru povesti de prietenie celebre: Lee Miller & Pablo Picasso, Anna Piaggi & Karl Lagerfeld, Elizabeth Taylor & James Dean si Michael Jackson & Diana Ross, exemple care sustin ca „friendship affairs” sunt pentru totdeauna.

Fiecare carnet este realizat din hartie reciclata, cu dimensiunile de 15,5 cm latime si 21 cm inaltime si are 96 de pagini, cusute cu ata.

Ca si la prima editie, carnetele au fost manufacturate in atelierul Fabrik. S-a pastrat elementul „unicat” prin taierea si lipirea bucatilor de tapet, astfel incat fiecare carnet isi are propria poveste, la fel cum fiecare poveste de prietenie este diferita. De asemenea, au fost folosite doua modele de tapet, unul cu pene si celalalt, cu carti de joc, iar grafica este semnata de Cristian Grigorie, de la AQuestion.ro.

Carnetele Friendship Affairs pot fi achizitionate de pe moleculef.com, de la Molecule F Concept Store Promenada, Morodan Shop (morodan.com.ro), Visuell.ro (in doua saptamani),  la pretul de 68 de lei.

In primvara lui 2016, seria carnetelor va continua cu alte relatii de prietenie celebre.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!