HipTrip, festivalul filmelor de calatorie incepe astazi

Cea de-a doua editie a HipTrip Travel Film Festival, primul festival din Romania dedicat filmelor de calatorie, incepe astazi si se va desfasura in perioada 8-11 octombrie, la Cinema Union si Cinema Eforie.

Pe durata a patru zile, poti vedea proiectii de filme artistice si documentare tematice si vei intra in contact cu profesionistii din domeniile de travel, cinematografie si blogging de calatorie, prin intermediul atelierelor pregatite de organizatori.

HipTrip Travel Film Festival se adreaseaza tuturor celor care vor sa evadeze din cotidian, pasionatilor de aventura dornici sa descopere locuri si culturi noi. Proiectiile prezentate te vor motiva sa iti faci bagajul, sa aduni harti si sa iti pregatesti plecarea catre o noua destinatie.

Festivalul va aduce mai aproape de tine oameni care sa iti povesteasca despre sentimentul de libertate pe care ti-l ofera fiecare calatorie, exploratori si specialisti atat din Romania, cat si din strainatate.

Deschiderea oficiala va avea astazi (joi, 8 octombrie, orele 19:00), la Cinematograful Eforie, cu proiectia „In tranzit”, ce surprinde relatiile care se leaga intre pasagerii aflati la bordul cursei Amtrak’s „Empire Builder”, cea mai lunga si aglomerata ruta feroviara a Americii.

Printre alte filme anuntate in cadrul festivalului se numara: „Calatorie de autostrada”, „Taxi Teheran” (9 octombrie) sau „Descult spre Goa” (10 octombrie).

Mai multe detalii despre programul pentru intreaga perioada de desfasurare, gasesti pe site-ul oficial al festivalului.

 

Foto: pagina de Facebook HipTrip

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!