#Kidult. Ajuta copiii sa fie antreprenorii

Am mai zis, dar voi repeta mult si bine: imi plac tare oamenii care fac treaba buna pe bucatica lor de puzzle din viata asta.

Astfel de oameni sunt Alina Ionescu si Ioana Ceausu, doua prietene foarte bune care si-au luat inima in dinti si au pornit Kidult, un program de educatie non-formala, prin care isi propun sa sustina copii sa-si dezvolte abilitati si comportamente anteprenoriale.

Astfel, micutii cu varsta intre 10 si 14 ani inscrisi in program se vor juca, experimenta si implementa proiecte intr-un mediu real, pentru a pune pe picioare o afacere de la dezvoltarea si pana la vanzarea unui produs real. Mai exact: kidultii creeaza un stand de limonada de la zero, fac obiecte de artizanat pe care le ofera cadou, organizeaza spectacole si vernisaje si cate si mai cate.

Armele acestor mici super-eroi sunt: creativitate, gandire critica si comunicare. Cu ajutorul acestora ei vor explora si cuceri jungla antreprenoriala (planul de atac, banii si resursele, tehnologia si cucerirea pietei).

Primii super-eroi Kidult incep aventura in editia din ianuarie a programului. Pana pe 18 decembrie programul poate fi achizitionat la pret redus doar prin intermediul We Are Here, unde Alina si Ioana s-au inscris intr-o campanie de crowdfunding. 

Mai multe detalii despre proiect gasesti aici. Te invit sa intri, sa citesti despre Kidult si, daca poti, sa ii sustii . 

 

 

Foto:

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!