#deWeekend. Mai fun, mai fresh, mai dichisit – târgul #maiDichisar, 5-6 mai

Îmi plac evenimentele la care pot întâlni oameni creativi și târgurile de la care pot pleca acasă cu produse lucrate în serie mică sau cu piese unicat. Și nu e doar de dragul unei decorațiuni, a unei bijuterii, a unei rochii, ci mai ales fiindcă știu cât de important e să fii încurajat când faci ceva creativ, când ești antreprenor sau când pur și simplu vrei să vadă și altcineva (în afară de tine și de familia ta) ce poți face tu cu o idee, două mâini, mulă imaginație și chiar și mai multă muncă.

Așa că recomand din inimă, dacă sunteți în București, să mergeți în weekendul 5-6 mai (hai, că e după vacanța lungă de 1 mai, poate sunteți pe aici 🙂 ) la Dichisar, ediția de mai.

Cel mai mare târg de handmade și design din București are loc în spațiul extins de la Impact Hub București din Timpuri Noi Square, Clădirea 2, etajul 1, de la 10:00 la 20:00.

 

Aflat la ediția cu numărul 11, Dichisar nu e doar un târg al creatorilor de haine, accesorii, produse de home & deco, jucării, ci înseamnă un weekend relaxat petrecut între prieteni, alături de care te bucuri de fun, food și shopping alternativ, mănânci ceva bun și asculți muzică faină pe fundal.

#maiDichisar aduce laolaltă peste 90 de artizani talentați și, credeți-mă, mulți dintre ei (vorbesc despre cei pe care îi cunosc) fac lucruri cu adevărat minunate.

#maiDichisar te așteaptă cu un brunch de zile mari, oferit de Trofic, iar Origo, unii dintre preferații mei, prepară cafea de specialitate. Plus, pentru cine nu e la dietă, veți avea, la discreție, tarte super delicioase, ciocolată ca-n filme și alte delicii.

#maiDichisar e nu numai un târg, ci și un prilej bun să te mai întâlnești cu oamenii faini cu care împarți orașul, așa că ne vedem acolo.

 

Mai multe detalii pe evenimentul Facebook: #maiDichisar

 

***Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona beauty & lifestyle. Începând din 2018, este cel mai mare târg de design și handmade din România, găzduind creațiile a peste 90 de creatori la fiecare ediție.

 

 

Foto: PR

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!