#ImiPlace. B2RUN, cursa corporatistilor

Prietenie, coeziune, adrenalina, distractie, relaxare si entuziasm, toate acestea se regasesc la B2RUN, faimoasa cursa internationala de alergare dedicata companiilor, si organizata in premiera in Romania, in parteneriat cu 7card. Sub deviza „Alearga in cea mai buna companie”, Benefit Seven, detinatorul 7card, ii provoaca pe angajatii companiilor inscrise sa alerge impreuna, in echipe, sambata, 4 iunie, incepand cu ora 10:00, pe o distanta de sase kilometri, care porneste de la Arena Nationala.

 

Pe langa distractia asteptata, evenimentul ofera posibilitatea companiilor sa incurajeze miscarea, sa imbunatateasca spiritul de echipa al angajatilor lor și sa ii motiveze pentru un stil de viata cat mai activ, cu multe beneficii asupra sanatatii lor.

 

Competitia de alergare pentru companii are deja o traditie lunga, de peste 12 ani, in Germania, Franta, Elvetia si Portugalia.  In Romania, anul acesta, vor fi organizate doua curse B2RUN, una in Bucuresti, si o a doua la Cluj-Napoca, in luna septembrie.

 

Peste 3000 de persoane sunt estimate sa participe la fiecare cursa, iin Bucuresti, respectiv Cluj-Napoca, dat fiind faptul ca in ultimii ani interesul companiilor de a participa la astfel de evenimente a crescut, o incercare de a combate stilul de viata sedentar si de a preveni problemele de sanatate pe care acesta il implica.

 

*7card, partenerul B2RUN, este programul care permite, printr-un singur abonament, accesul la o retea de 250 de centre sportive din Bucuresti si din tara. Peste 400 de companii din Romania au introdus 7card ca beneficiu sportiv pentru angajatii lor, facilitand un stil de viata mai sanatos si mai dinamic.

 

traseu B2RUN 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!