Târg nou în oraș: Mezanin Market, la Palatul Universul

Se întâmplă o premieră în acest weekend: participăm la două evenimente în același timp cu lumânările Cup&Candle. Ne-am împărțit, ne-am organizat, situația e sub control, așa că sâmbătă și duminică, 8-9 decembrie, ieșim din zona de confort și facem un super efort, ca să ne găsiți și la Dichisar, dar și la Mezanin.
Despre Dichisar cred că știți deja, căci e un eveniment cu vechime, iar despre Mezanin Market vă spun eu acum. 🙂
În primul rând, e organizat de o prietenă bună, care asta știe să facă cel mai bine: să organizeze evenimente. Și nu evenimente oarecare, ci festivaluri internaționale cu participări record. Care-i treaba cu Mezanin Market? Se dorește a fi un proiect pe termen lung, cu un plan de evenimente deja gândit pentru 2019. Cele două ediții din decembrie sunt un test. Să vedem. Eu, una, zic că trece testul.
De ce merg eu la Mezanin? Fiindcă îmi place cafeaua de la Beans&Dots. Serios, e unul dintre motive. Știți doar că mă duc oriunde după o cafea bună. Beans e unul dintre locurile mele preferate din oraș unde eu beau cafea, iar Dav mănâncă tort de morcovi sau cheesecake cu zmeură, așa că abia aștept târgul Mezanin Market, care are loc la Mezanin (etajul la care se află e împărțit cu Beans cafeneaua, Beans magazinul și un spațiu de lucru unde sunt și prietenii mei dragi de la Recorder).
Apoi, îmi place spațiul de la Mezanin (unde am participat la lansări de carte, dezbateri, conferințe) și iubesc Palatul Universul (numele vine de la titlul unui ziar vechi ;)). Și cel mai tare îmi plac oamenii cu care mă întâlnesc mereu la Mezanin (și la Beans). Unii sunt fix oamenii mei cu care nu apuc să îmi beau cafelele promise. Și cu care îmi place să stau la povestit cu orele.
Și nu în ultimul rând, îmi plac expozanții aleși de Silvia, pe care abia îi aștept. Pun mai jos câteva imagini, ca să înțelegeți exact și de ce.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!