Cele mai faine cursuri de PR

Am participat si eu anul trecut, intr-o sambata, la un curs de cateva ore cu Ana Morodan, in cadrul intalnirilor organizate de Naked PR – proiectul cu cele mai faine cursuri de PR de care am auzit eu. Am aflat in sambata aceea niste chestii grozave legate de branding. Inca nu am apucat sa le pun in aplicare cu Cup & Candle, lumanarile in cesti, dar o voi face cat de curand. 🙂 Mi-am promis atunci ca ma voi inscrie la cursurile Naked. Dar uite ca David mi-a cam dat planurile peste cap. :))

Voi insa, care nu aveti copii de hranit acasa :), o puteti face. Va asigur ca vor fi niste bani bine investiti. Daca nu ma credeti pe mine, mergeti pe mana celor 424 de “studenti” scoliti la Naked in cei doi ani de la infiintare.

Daca nici asta nu va convinge, poate vor cantari mai mult numele profesorilor care “predau” PR, in acest sezon, la Naked. 🙂 Acestia sunt: Noemi Meilman si Vicki Nicola (Fashion PR), Mirela Bucovicean (Business PR), Victor Kapra (PR 3.0), Maurice Munteanu ( Stil de marca personala) si Mihai Zarug (New Luxury PR).

 

 

Detalii despre agenda workshopurilor si inregistrare sunt disponibile aici.

 

Foto (Mirela Bucovicean si invitata ei, Camelia Sucu): PR 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!