La doar 16 ani, Thylane Blondeau e noul ambasador L’Oreal Paris

Ochi mari albaștri, buze pline a la Brigitte Bardot, primul pictorial în Vogue Paris la 10 ani (un pictorial destul de controversat, care a dus la ample discuții în industrie despre hipersexualizarea copilelor de la vârste prea fragede), catwalk pentru Dolce & Gabbana la 15 ani, un milion de followers pe Instagram și pe canalul de YouTube. Sunt câteva dintre motivele pentru care Thylane Blondeau a fost aleasă de L’Oreal Paris drept noul purtător de cuvânt la nivel global.

Thylane, care a primit colaborarea cu L’Oreal în dar de ziua ei (pe 5 aprilie 2017 a împlinit 16 ani), are, într-adevăr, o frumusețe naturală și un veritabil look a la francais. Fiecare apariție a sa este o dovadă în plus că poți fi frumoasă fără să îți pui o mască de machiaj, doar punându-ți în valoare frumusețea moștenită.

În totală contradiție de look cu ceea ce a apărut în Vogue în 2011 (o apariție în care a jucat, desigur, doar un rol, cel al unei fetițe puse în pielea unei femei), fotografiile actuale ale lui Thylane – nu doar cele oficiale, din timpul prezentărilor de modă, de la evenimente sau din campanii publicitare, ci și cele pe care adolescenta le postează pe rețelele de socializare – o dezvăluie mereu așa cum ne-am dori să fim toate: frumoase fără a ne strădui prea mult. 🙂

Fiica prezentatoarei TV Véronika Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau, Thylane a fost descoperită, la doar 4 ani, de la Jean Paul-Gaultier, iar de aici până la debutul unei cariere timpurii – în modă și în cinema – nu a mai fost mult.

Confirmarea că Thylane este unul dintre modelele momentului, și un personaj despre care se va vorbi ceva vreme și de acum încolo, a venit anul acesta, odată cu recent anunțata colaborare cu L’Oreal Paris. Cea mai tânără ambasadoare a brandului își pune în valoare încrederea și frumusețea naturală în campania pentru noua gama de hidratare Hydra Genius.

 

După ce am admirat câteva zeci de fotografii cu noul ambasador L’Oreal Paris, am deschis canalul de YouTube al lui Thylane, unde adolescenta postează materiale video de ani buni (unele dintre cele mai faine sunt tutorialele de beauty). Emană încredere prin toți porii, e relaxată și, știu că pare ciudat să spun asta, normală. Iar pentru asta îmi place și mai tare. Deci nu, nu e doar o față frumoasă. 🙂

 

Vă las mai jos un link spre un video din care să aflați mai multe despre Thylane, chiar de la ea.

 

Și, desigur, câteva dintre fotografiile mele preferate cu ea:

 

Fotografii: L’Oreal Paris, contul de Facebook al lui Thylane Blondeau, Vogue Paris

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!