Primavera artistilor, la NeoGalateca

NeoGalateca – gallery shop celebreaza primavara cu un salon dedicat artei, designului, ilustratiei, bijuteriei de autor si designului vestimentar sau floral. Daca esti interesat de ultimele tendinte in moda sau esti in cautarea unor cadouri originale pentru martisor sau 8 martie, Salonul Primavera este un must see al acestei perioade.

Deschis timp de trei saptamani, intre 23 februarie si 12 martie, Salonul Primavera se desfasoara in spatiul NeoGalateca, fiecare din cele trei camere fiind dedicata unui anume tip de design, iar pentru pasionati, organizatorii au pregatit si cornerul vintage.

Pe 24 februarie, de la ora 19:00, chiar de Dragobete, Salonul Primavera isi deschide portile cu un eveniment dedicat primaverii, artei si designului. Aflat la a treia editie, salonul reuneste o selectie de peste 30 artisti si designeri ale caror lucrari se afla sub semnul culorii, vitalitatii si dinamismului, tema acestei editii fiind “Colorful Spring”

Printre invitati se numara: Adelina Ivan, Claudia Castrase, Carmina Cimpoeru, Izabela Mandoiu, Miki Art, Fandacsia, Marie Nouvelle, The Craft Lab, Atelier Lemnia, Madeleine Artisan Jewellery, Most Jewelery, Mud Studio, Adriana Falub, Ioana Stelea si multi altii.

 

Foto: prin NeoGalateca. 

*Fotografia principala: CARMINA-CIMPOERU

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!