Bijuterii de poveste. Din poveste

Alice in Tara Minunilor, Micuta Sirena, Scufita Rosie, Bambi, Cenusareasa, Ratusca cea urata sunt povestile copilariei si, totodata, am aflat de curand, numele unor accesorii de purtat in jurul gatului sau in piept Lucrate in lemn, pandantivele si brosele de poveste, la propriu, sunt creatii ale artistelor Gemma Arnal Jericó si Cristina Arnau Tena.

Dar cel mai usor pe gasesti pe Google daca tastezi L-A-L-I-B-L-U-E. Laliblue. Erase una vez… 🙂 Sau, si mai usor, dai click aici, pe pagina lor de Facebook.

 

Mi-au placut si mie cand le-am vazut intr-un articol (aici l-am gasit eu), asa ca le-am scris artistelor si le-am rugat sa imi spuna doua vorbe despre minunatiile de mai jos, care prind viata intr-un atelier din Valencia.

“Ne plac povestile si mai ales cele pe care ni le citeau bunica atunci cand eram mici, asa ca am vrut sa pastram mereu amintirea lor. Si le-am transformat in amintiri din copilarie bune de purtat cu tine mereu. Credem ca multe dintre femei (inca) iubesc basmele si povestile pe care le stiu de cand erau mici. Pentru ele le-am creat. Pentru ele si pentru fetitele lor.”

O piesa din colectia Erase una vez…/ A fost odata ca niciodata este gata in aproximativ 40 de minute, spun artistele, fiindca se lucreaza la mai multe maini. Piesele sunt facute din lemn natural, iar povestea e completata cu desen pe hartie.

 

Gemma Arnal Jericó, fondatoarea brandului, a studiat design grafic si, pasionata dintotdeauna de handmade, a creat primele accesorii Laliblue in 2006. Laliblue reuneste atat accesorii, cat si obiecte de design sau de papetarie. Le puteti vedea pe toate pe site-ul lor. 🙂

 

 

Accesoriile de poveste costa 32,27 dolari (bucata) si le puteti cumpara de aici. 

 

 

Foto: Laliblue

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!