De ce sa vii la V for Vintage, targul de design si cultura vintage

V for Vintage, targul de design romanesc si cultura vintage, editia cu numarul #15, va avea loc de azi intr-o saptamana (31 octombrie-1 noiembrie), la MNAC Sala Dalles. Asa ca am invitat-o pe Laura Calin, fondator si organizator V for Vintage, sa puna pe lista motivele pentru care merita sa treci weekendul urmator pe la Dalles. 🙂

Eu sigur ajung, am multe prietene printre expozanti si, in plus, as vrea sa imi si cumpar cate ceva. 🙂

 

Asadar, ii dau cuvantul Laurei:

 

Ne-am propus sa aducem impreuna cei mai creativi designeri din scena locala si invitati internationali, adica adevarati pasionati de design si cultura vintage in toate formele si adaptarile acesteia: de la oldschool, la interpretari autentice.

Iata o parte dintre motivele pentru care merita sa vii la V for Vintage #15

 • V for V? 

Proiectele de success nu se opresc niciodata, ele evolueaza. Noul format V for Vintage este de fapt o metaformoza: V for V este V for Vintage, V for Virtual, V for Vanity, V for Value, V for Vision, V for Virtue – vei recunoaste personalitatea fiecarui designer.

 • Cel mai mare showroom din Bucuresti.

Peste 100 de d designeri din sectiunile vestimentar, bijuterie, accesorii si obiect intr-un singur loc. Practic, proape toate showroom-urile artistilor se muta la V for Vintage.

 • Colectii capsula pe care le gasesti doar la V for V

Designerii sunt provocati de juriu sa construiasca niste colectii capsula care sa se potriveasca celor 5 personalitati ale lui V for Vintage:  #vision #virtual #vanity #value #vintage #virtue. Fiecare designer pregateste o colectie unica pe care o va prezenta doar în cadrul acestei editii.

 • Sala Dalles devine anexa MNAC

Un nou spatiu expozitional. Dupa anul trecut am fost la Casa Universitarilor, iar in primavara  la Sala Palatului, anul acesta ne intoarcem la noi acasa. Si suntem bucurosi sa descoperim un spatiu mult mai luminos. Salla Dalles a fost preluata de MNAC, noul spatiu este deschis, proaspat renovat, aerisit si bineinteles contemporan!

 • Invitati internationali

Pentru prima oara, targul aduce la Bucuresti, ca invitati, designeri internationali. Nu putem sa iti spunem mai mult, dar sa fii sigur ca te asteapta o multime de surprize.

 • Piese de calitate, selectie riguroasa, juriu de colectie

Toti designerii expusi in cadrul V for Vintage sunt atent selectati de un juriu profesionist: Carmen Negoita (stilist si fashion blogger), Irina Hartia (stilist si fashion editor revista Unica) si Laura Calin (fondator si organizator V for Vintage).

 • Sustinem mintile creative tinere

Pentru prima oara, la V for V vor participa tineri designeri din cadrul Universitatilor de Arta si Design. Avem un spatiu dedicat pentru noi inceputuri. Hai sa ii cunosti!

 • Design de obiect, arta decorativa

O alta noua premiera pentru aceasta noua editie: la Dalles MNAC designerii de obiect se vor simti ca la ei acasa, bineinteles. De aceea, am invitat in cadrul expozitiei cateva piese cheie.

 • Jojo, blogger oficial

Mai are nevoie de introducere? Bine ai venit, Jojo, in comunitatea oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan.

 • Tombola plina de surprize

Ne plac lucrurile noi, dar tinem la traditii. Completeaza biletelul de tombola si poti castiga adevarate piese de valoare. Mult noroc!

 • Adio asteptare 

Probezi repede, achiti repede, ai timp sa te bucuri de toate colectiile: de aceasta data am pregatit nu una, nu doua, ci sapte cabine de proba. Adica, mai multe ca niciodata.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!