#ImiPasa. Hai la Marsul Trupelor Roz!

Hai la Marsul Trupelor Roz, duminica. Si eu voi fi acolo!

Una din 8 femei din Romania risca sa dezvolte cancer la san, iar anual 5.600 de romance sunt diagnosticate cu aceasta maladie. Dintre ele, 90% ajung la medic in stadii avansate ale bolii, atunci cand sansele de supravietuire sunt reduse. Semnele acestei maladii sunt vizibile abia in ultimele stadii ale bolii, iar controlul periodic este singura metoda de prevenire.

Bucurestiul intra in lupta pentru sanatatea femeilor, duminica, 11 octombrie, prin „Campania pentru Sanatatea Sanilor”. Si tu te poti alatura Marsului „Trupelor Roz”, incepand cu ora 15:30, in Parcul Unirii din Bucuresti.

De acolo, Trupele Roz vor pleca spre Parcul Tineretului (intrarea din Bulevardul Sincai), unde vor lansa baloane roz in memoria victimelor cancerului la san si vor canta in cel mai mare karaoke. Pe scena din Parcul Tineretului vor concerta artisti precum: Raluka, Amna, Anna May, Rheo Rose, Last Night si John Rivas.

Evenimentul de duminica este organizat sub egida Avon Romania. Scopul „Campaniei pentru Sanatatea Sanilor” este strangerea de fonduri din vanzarea produselor cu fundita roz. Acestea sunt directionate catre finantarea programelor destinate informarii si educarii femeilor din Romania, privind depistarea din timp a cancerului la san si achizitionarea de echipamente medicale pentru a asigura ingrijire de calitate pacientelor diagnosticate cu aceasta boala.

Foto via Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!