#ImiPlace. Accesorii colorate in editii limitate

Artistul vizual Anca Stefanescu si-a facut un loc de joaca online (coloursofmylife.co.uk), pe care l-a gandit ca pe un atelier in care desenele sale prind viata pe imprimeurile unor obiecte purtabile: genti, accesorii, tricouri si coperte de agende.  

„The colours of my life sunt povestile mele de viata, sunt toate lucrurile pe care le-am trait si pe care le-am facut pana acum si care m-au adus aici, in acest magazin virtual, un nou inceput pentru mine”, spune Anca Stefanescu.

accesorii colorate (3)Anca Stefanescu crede in arta ca „performance”, in arta care ajunge la publicul sau prin diverse forme. Biografia ei este prezentata de aceasta data sub forma de curele si centuri, genti, bratari, tricouri si coperte de agende, carcase de smart phones si mici cadouri care pot surprinde in mod placut si care sa va coloreze viata.

Piesele sunt create in editii limitate, realizate manual, tocmai din convingerea ca fiecare obiect are propriul sau ADN si propria sa energie. Seriile sunt formate din 100 de piese pentru fiecare obiect din colectie. Fiecare piesa de pe site exista in 10 exemplare, iar restul vor fi realizate la comanda.

Dati o fuga pe magazinul online, s-ar putea sa va faca cu ochiul cate ceva. 🙂

Eu mi-am facut selectia: 🙂

Coperta agenda Colours of my life
Coperta agenda Colours Of My Life
Curea Colours of my life
Centura Colours Of My Life
Geanta Colours of my life
Geanta Colours Of My Life

Foto: PR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!