#Lansare. Un nou magazin Petit Bateau in Bucuresti

Nasul de botez al lui #bebeDavid este navigator, lumanarea de botez a lui bebe a fost cu motive marine, iar cele mai faine haine pe care le are sunt cu dungi marinaresti (am si eu, iar uneori ne imbracam asortat) Asa ca nu putea(m) lipsi de la evenimentul de lansare a noului magazin Petit Bateau din Bucuresti. 🙂 A fost si David cu mine, dar a adormit pe drum pana la destinatie, asa ca a ramas in masina si nu a putut sa-i admire nimeni tricoul de mariner. :))

Noua colectie de haine Petit Bateau (5)

Nu stiu cand va fi cand va creste, dar acum imi place tare sa ii cumpar haine lui David. Nu face mofturi, nu trebuie sa le probeze, asa ca profit de timpul pe care l-as petrece cu imbracarea-dezbracarea si stau minute in sir pana ma hotarasc ce aleg. Si profit…

(Ma rog, sotul ar spune ca stau cu orele. Odata, cand avea copilul doar trei luni, am venit la magazin ca sa ii cumpar niste haine. Sotul, afara, plimba copilul. Si am stat, mi s-a spus dupa, vreo ora si un sfert, tot alegand, sortand, combinand haine pentru copilul de 3 luni. Afara, bebe plangea de plictiseala, eu – printre rafturi, cautam niste sosete, sotul turba, telefonul pe silent. Putin mai era pana sa vina Protectia Copilului. In continuare tind sa cred ca am folosit timpul acela ca terapie. :)) Dar asta e alta poveste)

Noua colectie de haine Petit Bateau (11)

Ce voiam sa spun, de fapt, e ca s-a deschis saptamana trecuta un nou magazin exclusiv Petit Bateau in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor nr. 159. Primul magazin al brandului francez se afla in Baneasa Shopping City),

Pe mine, una, vestea m-a bucurat din doua motive: 1. nu trebuie sa mai merg la mall cu micutul ca sa ii cumpar haine 2. au o camera intreaga doar cu lenjerie si pijamale (David nu are niciodata prea multe pijamale 🙂 ).

Magazinul are 60 mp, iar pe rafturi si pe umerase gasiti piese clasice Petit Bateau – tricouri din bumbac pur, pelerine de ploaie, tricouri marinaresti, lenjerie de corp si pijamale –, dar si haine pentru bebelusi, segment de piata pe care brandul este lider la nivel international.

 

Imi place mult noua colectie de haine pentru bebelusi si pentru copii, atat de tare incat abia astept sa mai facem un copil. Poate chiar o fetita. 🙂

 

PS: Ah, info bonus. Daca nu stiati (eu, recunosc, nu stiam) Petit Bateau e brandul care a inventat body-ul pentru bebelusi. Merita tot la fel de multa recunostinta ca cel care a inventat masina de spalat. :)))

 

 

 

Foto: PR Petit Bateau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!