Noua colectie Pandora: talismane inspirate de vacante

Am cel putin o prietena – Oana, la tine ma refer 🙂 – care va aprecia talismanele din colectia pre-toamna 2015 de la Pandora. Din doua motive: 1. e mare fan al brandului si 2. are un caine, Athos, pe care l-ar lua cu ea oriunde (ma rog, uneori chiar il ia 🙂 ).

Plicuri miniaturale cu mesaje din Paris, steaguri din diverse tari, globul pamantesc si, bonus, o pisica si un catel. In asteptarea colectiei de toamna-iarna Pandora, talismanele din argint ale colectiei pre-toamna sunt inspirate de vacante si calatorii si de cei mai buni prieteni necuvantatori.

Simpatica ideea de a aduna pe o bratara amintirile din vacanta, mai ales in epoca in care sutele – daca nu miile – de fotografii din vacanta raman uitate pe memorii externe si nu mai ajungi sa le printezi niciodata. Stiu ce zic, noi avem cateva mii de fotografii – de la Istanbul, de la Viena, din Thassos, din Limnos si din multe alte locuri din tara din care nu am printat nimic. Ca sa nu mai zic cate fotografii am adunat cu David in doar cinci luni de plecari in mini-vacante. 🙂

 

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!