Piano. Beauty cu poveste

Intr-o casa din perioada interbelica, din Cartierul Cotroceni, a fost inaugurat de curand Piano Beauty Salon, un salon dedicat serviciilor de coafura, manichiura, cosmetica si masaj, un loc atipic in peisajul saloanelor de frumusete din Bucuresti. La Piano Beauty Salon frumusetea inseamna in primul rand armonie, echilibru, gratie, respect si intelegere pentru toate fatetele vietii feminine.

Piano Beauty Salon poarta acest nume deoarece in salonul de primire se afla un pian Bösendorfer vechi de 100 de ani, de provenienta germana si cu mecanica britanica. Reconditionat, functional si elegant, pianul simbolizeaza perfect  legatura dintre muzica si frumusete.

Conceptul salonului vrea sa evidentieze frumusetea in sens extins, constientizand importanta detaliilor care formeaza intregul si a rafinamentului atemporal. Irina Markovits, consultant de stil si jurnalist de moda, s-a alaturat salonului Piano Beauty, in calitate de ambasadoare de brand. Viziunea sa despre frumusete si feminitate este intr-un accord total cu conceptul salonului si poate fi tradusa simplu prin „Beautiful things don’t ask for attention”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!