Sa fiu iubita de toata lumea

Eu, daca as fi candidat la un concurs de Miss, asta as fi raspuns la intrebarea finala, aia cu ce iti doresti cel mai multe pe lume asta. Sa fiu iubita de toata lumea. Asta as fi raspuns acum 10-12 ani. Intre timp, am mai crescut si mi-am dat seama ca e o prostie sa-mi doresc asta.

Am incercat, la un moment dat, cand mi-am dat seama ca nu ma iubesc toti cei din jur, sa fiu altfel. Sa fiu asa cum le-ar placea tuturor celor care ma cunosteau. Dar era imposibil sa joc rolul asta zi de zi, luna de luna, an de an. Ar fi insemnat sa fiu altfel pentru fiecare in parte. Si ar fi insemnat sa nu mai fiu eu.

E absolut in regula sa nu te placa toata lumea. Pentru ca nici tu nu placi pe toata lumea. E absolut in regula sa fii asa cum esti si sa nu joci un rol, doar de dragul de a face cuiva pe plac. E absolut in regula sa fii iubita doar de cei care te admira pentru ceea ce esti si pentru ceea ce stii.

Desigur, sunt oamenii care au mai multi “fani” si oameni care au mai putini „fani”, dar sa fii in tabara celor cu admiratori putini chiar nu e un capat de lume. Pot fi putini cata vreme sunt cei mai importanti. 🙂

 

Sa fiu iubita de toata lumea_cartoline haioase (1)

 

Am pus pe-o lista scurta trei lucruri nerealiste pe care tindem sa ni le propunem, iar acesta de mai sus e unul dintre ele. 

Puteti sa va faceti singure propria lista, s-ar putea sa va ajute sa scapati de angoase. 🙂

 

 

 

Varianta integrala a acestui text o puteti citi pe platforma schimbalumeaprinfrumusete.ro, un proiect marca AVON. 

 

 

Foto: someecards.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!