Te rog, nu mă citi!

E ceva timp de când tot vreau să scriu rândurile de mai jos. Uite că s-a ivit ocazia azi, acum: printr-un concurs de împrejurări nefericite am parte de câteva ore de liniște nedorită și am timp să scriu mai mult, deci scriu și despre asta.

Din când în când, dau nas în nas, în pagina de administrator a blogului, de comentarii care mă dau peste cap. Mult, deodată, pentru câteva zile bune.

Așa că.

Te rog.

Nu mă citi dacă cel mai mult pe lumea asta îți place să jignești.

Nu mă citi dacă crezi că te voi lăsa să-mi vorbești de rău personajele, la mine pe blog, adică la mine acasă.

Nu mă citi dacă ai o mie de lucruri mai bune de făcut. Eu pot trăi și fără tine, tu ești bine fără mine.

Nu mă citi dacă crezi și speri că îmi voi cere scuze pentru că scriu ce vreau și ce simt.

Nu mă citi dacă ai așteptări de la mine. Nu mă cunoști, nici eu pe tine. Cel mai bine e să nu așteptăm nimic unul de la celălalt.

Nu mă citi dacă sportul tău preferat e să alergi online după greșelile altora.

Nu mă citi dacă, îndemnat să faci un mic bine, te postezi în fața mea cu mâinile încrucișate, eventual explicând cum se face binele pe care tu nu îl faci.

Nu mă citi dacă aștepți să-ți spun cum să simți, cum să crezi, cum să gătești, cum să-ți drăgălești copilul. Acesta este un blog personal, nu un manual.

Nu mă citi dacă ești mai deștept decât proștii care scriu pe bloguri. Viețile noastre pot exista și fără să se intersecteze.

Nu mă citi dacă ești dintre cei care cred că textele de aici, scrise de mine, în timpul meu, după regulile mele, trebuie să satisfacă rigorile tale.

Nu mă citi dacă oricum și tu știi să scrii, ba chiar mult mai bine. Nu pierde timpul citindu-mă, ia și scrie.

 

 

Mersi.

 

Be happy & nice,
Oana

 

2 Comments
 • Cristiana
  November 16, 2017

  Imi pare rau ca unii te-au citit asa si au considerat oportun sa incerce sa te raneasca. Eu una pot doar sa iti multumesc pentru tot ce scrii si ce faci si sa iti trimit imbratisari virtuale, dar puternice! 🙂

  Cu drag,

  O cititoare

 • Bookish
  November 27, 2017

  I know the feeling. Mai demult, mi-a scris o cititoare că e dezamăgită de mine că am citit și mi-a și plăcut (the horror!) o anumită carte pe care ea nu o agrează. Se pare că oamenii nu înțeleg că blogurile sunt ceva personal, un spațiu virtual unde ne expunem opiniile personale și nu căutăm să mulțumim pe nimeni cu alegerile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!