Trei schimbari care ma vor face fericita primavara asta

Cand eram eu mica, deci sa tot fie vreo 20 de ani, primavara chiar era anotimpul schimbarilor (in bine), al primenirii, al trezirii la viata la propriu. Oamenii se bucurau mai mult si apreciau totul mai mult decat postand o poza de Facebook (care Facebook oricum nu exista 🙂 ). De ceva timp – cam de cand lumea pare nemultumita de orice, oricand – primavara este anotimpul depresiilor. O zic psihologii britanici si cine ar avea curaj sa ii contrazica. Pai eu as cam avea, ce sa zic. 🙂

Sunt nascuta primavara si pe mine, sincer, nu ma atinge astenia de nicio culoare. De fapt, eu nici nu cred ca exista astenie, ci doar lene ce depaseste cotele (de bun-simt) admise (care se manifesta la fiecare dintre noi, indiferent de cate grade Celsius sunt afara).

Anul trecut, in primavara, nu am avut timp de planuri si schimbari in ce ma priveste. Cineva imi pregatise deja un plan cu vreo 9 luni inainte, asa ca primavara (incepand cu 4 aprilie) i-a fost dedicata in totalitate lui #bebeDavid. Zilele s-au umplut de cea mai mare dragoste, de prime emotii mama-fiu, de schimbat-hranit-culcat-plimbat & repeat. Nu ma plang, stiam bine ce ma asteapta, asa ca am primit si trait totul cu maxima bucurie.

Dar.

Dar anul acesta as vrea sa fac ceva (mai multe) si (doar) pentru mine. Nu cititi in nota egoista randurile astea. 🙂 Daca nu sunteti mame, e bine sa stiti ca mamele au si ele nevoie sa mai fie si altceva decat mame. Vietile femeilor devin minunate odata cu venirea pe lume a copiilor, dar o pauza de schimbat-hranit-culcat-plimbat (copilul), macar din cand in cand, face minuni.

Pentru primavara asta, incepand chiar cu primele zile din martie, mi-am propus multe, dar primele trei puncte de pe lista sunt acestea:

1.       Sa donez timp

2.       Sa invat sa vorbesc. Corect

3.       Sa desenez Mandale

Am scris despre fiecare in parte intr-un nou articol publicat pe SchimbaLumeaPrinFrumusete.ro. 🙂

Cu drag, Oana B.
Be happy & nice!

Foto: printable.tipjunkie.com via Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!