Card de bine, #totulvafibine (free download .pdf)

Începând de astăzi, toate coletele noastre de la Cup & Candle au un card #totulvafibine ca cel din imagine. Pe spatele lui ne vom scrie, în această perioadă, mulțumirile pentru că ne sunteți alături de noi, comandând produsele pe care le facem. Pe spatele lui voi scrie, de mână, cu stiloul, inima din semnătura mea.

 

Dacă sunteți oameni care au businessuri mici (sau mari) și livrați lucruri în această perioadă și dacă credeți că vă e de ajutor, vă punem la dispoziție .pdf ul pentru a printa acest card (făcut de prietenul nostru Robert Soparlache, căruia îi mulțumim și aici) și pentru a-l folosi în coletele pe care le trimiteți clienților voștri.

 

Cardul a fost inspirat de mesajul creat de copiii din Italia, #andratuttobene, mesaj preluat apoi și de copiii din România, #totulvafibine, în aceste săptămâni în care viața ne-a fost dată peste cap de virusul numit Covid-9 (Coronavirus).

.pdf-ul poate fi downloadat de AICI

totul va fi bine_card

 

 

 

 

Iar desenul de inspirație a fost unul făcut de nepotul meu Alex, care locuiește împreună cu familia lui într-o zonă roșie din Italia. Desenul lui este acesta:

 

Vă mulțumim. ❤️?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!