#colectiv. Expozitie caritabila, dedicata fotografilor afectati de tragedie

Fotografii din Colectiv erau parte a unui grup unit. Mergeau impreuna atat la majoritatea concertelor din Bucuresti, cat si la concertele de anvergura din tara si nu numai (Roger Waters, Robbie Williams, André Rieu, AC DC, Bon Jovi, Rockstadt Extreme Fest, ArtMania, Electric Castle, Hellfest (Franta) sunt doar cateva exemple). Fotografii din Colectiv erau legati atat de afinitati profesionale, cat si de prietenie. Aproape toate fotografiile de concert aflate in diversele galerii foto online sunt rezultatul muncii acestor fotografi.

O parte dintre acesti fotografi nu mai sunt printre noi. Iar principalul scop al expozitiei #find_us este sa le omagieze munca.

Al doilea scop este sa ii sustina pe supravietuitori, care au inca mare nevoie de ajutor.

 

 

In cadrul expozitiei vor fi prezentate peste 200 de lucrari de fotografie, mare parte dintre ele fotografilor prezenti in seara tragediei in clubul Colectiv.

Intrarea la expozitia #find_us va fi libera. Insa publicul poate face donatii, sumele stranse urmand sa sustina tratamentul fotografilor afectati de incendiul din Clubul Colectiv sau sa ajunga la familiile acestora, greu incercate dupa tragicul eveniment.

 

Expozitia – care va fi vernisata sambata, la ora 14.00 – va avea trei teme:

  • cate 10 fotografii ale fotografilor afectati de tragedia din clubul Colectiv;
  • fotografii ale celorlalti fotografi de concerte (expuse la Hanul Gabroveni, incepand cu 10 decembrie)ș
  • fotografii cu trupa Goodbye to Gravity din concertele sustinute de acestia de-a lungul timpului (expuse la Casa Filipescu-Cesianu, incepand cu o data ce va fi anuntata ulterior)

 

Programul de vizitare a expozitiei la ARCUB GABROVENI:

luni – joi, de la 14.00 la 22.00

vineri – duminica, de la 12.00 la 22.00

 

In cadrul expozitiei se va organiza o licitatie, toate lucrarile expuse urmand a fi vandute, spre a putea oferi un sprijin real fotografilor afectati de tragedia din clubul Colectiv si familiilor acestora.

 

Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici

 

 

Foto: Teodora Maftei, prin bunavointa lui Alex Stoica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!