Comandă specială Cup & Candle pentru Ochișoru

„Comandă specială.” Posibil ca această alăturare de cuvinte să nu vă spună nimic ieșit din comun. Dar e ceva important aici. E, în primul rând, un semn de încredere pe care o are cineva în tine: știe, din start, că poți să faci ceva… altceva decât ar găsi într-un magazin sau oriunde.

Ne plac comenzile speciale pe care le primim la Cup&Candle by Oana Botezatu și ne bucură. Găsim mereu o idee potrivită pentru fiecare client în parte. Și, fără modestie de data asta, pot să vă spun că mereu ni se întâmplă un „wow” ca primă reacție. ?

 

De obicei, clienții de comenzi speciale vor cadouri personalizate. Și a trecut ceva timp de când personalizarea o făceam exclusiv prin parfumul ales pentru lumânările comandate. Acum, propunem recipiente noi, design de etichetă în acord cu ce își dorește clientul și ce credem că ar aprecia clienții finali (și evident, în primul rând, în acord cu art directorul nostru), parfumuri sau combinații de parfumuri noi și potrivite în context, ambalare specială și detaliile poveștii scrise într-un text dedicat.

Lumânările noastre nu mai sunt simple lumânări, obiectele noastre nu mai sunt simple obiecte, ci sunt o modalitate inedită de a vorbi despre un brand, o lansare de produs, un moment, un loc.

 

Azi finalizăm o comandă specială pentru un pui de om, niște lumânări de botez cu parfum de turtă dulce. Vom reveni cu poze cât de curând, după eveniment. ?

Dar până atunci, las aici pozele minunate de la Ochișoru 13, pentru care suntem „furnizor oficial”, hehe, de lumânări parfumate din ceară naturală de soia 100%, făcute responsabil, manual, în România. Le-am gândit împreună cu prietenii noștri de la Ochișoru și le-am făcut cu un parfum pe care nu l-am mai folosit până acum: caprifoi (mână Maicii Domnului) și apă sărată. Și sunt, admintem, wow.

Dacă veți avea vreodată nevoie de un cadou altfel, niște lumânări minunate gândite special pentru voi (sau poate știți pe cineva care are nevoie), noi suntem una dintre cele mai bune variante. Dacă nu cea mai bună. ? Ne puteți scrie cu încredere la office@cupcandle.ro și de acolo încolo povestim.

 

 

***Ochișoru este oaza personală a lui Bogdan, răspunsul pe care un om l-a dat Bucureștiului. Din când în când, oaza se deschide pentru ședințe foto sau video inspirate de scenografia ei atipică, dar și pentru mici happening-uri design & lifestyle related (cum a fost Coffee&Design) sau reuniuni-concept.
Cum înfrumusețarea caselor și grădinilor altor oameni frumoși inspirați de oaza noastră le ocupă celor de la Ochișoru din ce în ce mai mult timp, nu pot găzdui prea multe lucruri acasă, dar le mai iese din când în când.

 

Fotografii: Ochișoru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!