Decor de Crăciun. Simplu, dar bun.

Simplu, cât mai simplu. Cu fiecare an ce trece îmi doresc să învăț mai bine lecția asta. Uneori uit de ea și o iau pe arătură, alteori îmi amintesc ce-mi face bine la minte și la suflet, și mă dau pe brazdă. Simplitatea, ca toate lucrurile bune, se învață.

Nu am fost mereu așa, dar nici nu pot spune cu exactitate când am început să-mi doresc mai multă simplitate în tot ceea ce mă înconjoară. Știu însă că în ultimii cinci ani am început nu doar să apreciezi lucrurile mici, deloc mărețe și simple prin excelență, ci să le iubesc și să mi le doresc atât pentru mine, cât și pentru ceilalți.

 

Când am crescut mare la minte, târziu, pe la 30 de ani, mi-am dat seama că nimic nu te face mai bogat și mai fericit decât puținul. Puținul acela bun, dar viu și plin. Puținul din care te bucuri, dar din care poți să bucuri și pe altul. Puținul din care împarți, dar din care îți mai și rămâne. Puținul care se declină în zeci de lucruri și trăiri. I-am dat cu piciorul mulți ani, iar acum încerc să-mi iau revanșa. De la haine și mâncare, la bijuterii, pantofi și mobilier, de la jucăriile pentru copii, la timpul petrecut cu cei mai dragi – puținul meu înseamnă, de fapt, ce mai mult. 🙂

Ați prins ideea: militez pentru puțin și bun, din ce în ce mai des și cu fiecare nouă ocazie.

 

Și iată că am făcut această introducere doar ca să pun mai jos câteva idei de decorat casa de Crăciun în stilul care-mi place mie cel mai mult în această perioadă a vieții – simplu, dar bun de tot.

 

Vă las mai jos ideile, poate vă inspiră ceva. 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: via Pinterest, raiul ideilor de decorațiuni de Crăciun și nu numai 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!