Flash Sale Pop-up Shop. Minunatii Chemistry, Cup & Candle si altele

Gata vara, cel putin oficial, (cam) gata vacantele, incepe scoala si, mai ales, pentru cine nu are scoala de inceput, incep evenimentele. Unul dintre primele pe care vi-l recomand este Flash Sale Pop-up Shop, gazduit, in weekend, de prietenii de la Chemistry, un brand de haine pe care eu l-am descoperit de curand.

In vara, am primit invitatia de a expune lumanarile minunate Cup & Candle  in showroom-ul Chemistry, iar acum se intampla evenimentul. Asa ca va astept sambata si duminica (10 si 11 septembrie), sa ne bem cafeaua impreuna si sa povestim despre lumanarile in cesti, dar si despre celelalte minunatii pe care le puteti descoperi la evenimentul cu vanzare pus la cale de Vera si Mihaela.

Eu, una, abia astept sa ma vad cu oamenii faini care vor trece pe acolo. Si nu ma refer doar la cei care ne vor vizita, ci si la cei care expun. Pe unii ii cunosc, si ma va incanta revederea, pe altii ii admir fara sa ii fi cunoscut. Pana acum. 🙂

In ordinea prezentei pe afisul evenimentului, iata care sunt creatorii de lucruri faine pe care ii veti putea gasi la eveniment:

Iutta – www.iutta.ro

Laura Firefly – www.laurafirefly.ro

Maria Filipescu – www.mariafilipescu.com

En Rose – www.enrose.ro

Cup&Candle – www.cupcandle.ro

Chemistry – www.chemistry-studio.com

flash_sale_

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!