#Gastro & Nutritie. Invata sa traiesti armonios

In haosul in care traim, e din ce in ce mai dificil sa prioritizam lucrurile si sa ne punem pe primul loc. Sa ridice mana cine nu a mancat macar o data deasupra tastaturii. Si cine a sarit peste pauza de pranz fiindca avea un raport de completat. Si cine nu a mancat la micul dejun decat o… cafea. 🙂 )

Circula atat de multa informatie pe subiectul vietii sanatoase incat te intrebi: Daca e atat de simplu sa traim armonios azi si avem totul la indemana, de ce ne iese atat de greu?

 

Ca in orice lucru care se invata, prietenii de la Creative Learning iti propun un accelerator: o sinteza de solutii certificate pe toate palierele – de la hrana, la emotii; si de la fizic, la spiritual – pusa cap la cap si testata de Larisa Petrini, Corporate Wellbeing Strategist si Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York.

Care e diferenta majora, pe langa faptul ca vorbim de sfaturile unui specialist certificat? Ca, impreuna cu maximum alte 10 persoane, vei participa la prezentari si discutii fata in fata, aplicate situatiei tale specifice.

Pentru ca, spune Larisa, bio individualitatea ta, acel cumul de factori care te caracterizeaza, este baza de pornire catre un trai armonios. Iar tot ce vei afla va fi aplicat situatiei tale. Adica abordarea de la acest curs este total diferita de celebra strategie ce presupune sa iei o reteta de pe net si incerci sa vezi daca face minuni si la tine. 🙂

 

Pe 5 si 6 martie, la Creative Learning, Larisa Petrini va vorbi despre Nutritie & Wellbeing cate 6 ore in fiecare zi. Pana atunci, iti voi povesti mai multe despre discutia mea cu Larisa Petrini pe blog, in curand. 🙂

 

O experienta completa de weekend, intr-un spatiu-surpriza din Bucuresti

Cum va fi condimentata sanatos experienta ta? Vei descoperi toate aceste noutati intr-un spatiu nou, designish din Bucuresti, care iti va fi dezvaluit doar inainte de curs.

Iar pauza de pranz te imbie cu: canapé de sfecla rosie coapta la cuptor, cu branza chevre, anghinare si muguri de pin; tartar de somon fumé cu crema de branza si capere crocante; tofu caramelizat cu salata de cruditati.

 

Curs de Nutritie si Wellbeing cu Larisa Petrini_happytude (3)
Canapé de sfecla rosie coapta la cuptor, cu branza chevre, anghinare si muguri de pin, una dintre gustarile de la curs 🙂

 

Restul surprizelor la cursul de Nutritie & Wellbeing, pe 5 si 6 martie.
Te inscrii la contact@creativelearning.ro.

 

Curs de Nutritie si Wellbeing cu Larisa Petrini_happytude (1)
Fotografii: prin bunavointa Larisei Petrini & Creative Learning

 

 

 

*Un eveniment marca Designist Creative Learning, recomandat de Happytude.ro, blogul jumatatilor pline

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!