#ImiPlace. Coliere versatile #OBSIDIANmeetsLauraOlaru

Eram mica atunci cand toate fetele purtau colierele acelea impletite, din plastic, prinse in jurul gatului. Prima data erau doar negre, apoi au aparut si colorate. La scurt timp, am purtat la gat colier din catifea neagra (o fasie cat un deget de lata), de care era agatata cate o cruciulita. Sigur le stiti! Eu il imprumutasem pe-al meu de la sora-mea si prima data am iesit cu el in lume la un banchet din scoala generala, parca. 🙂 Au trecut de atunci vreo 20 de ani (aproape) si in tot acest timp n-am mai purtat chokere (caci asa se numesc aceste coliere).

Iata ca astazi am din nou motive sa le port: o data fiindca s-a intors moda si a doua oara fiindca doua prietene bune au creat impreuna o colectie de chokere din piele, garnisite cu bijuterii dintre cele mai alese.

Doua tipe pe care le admir pentru cum si cat muncesc, Ioana si Laura, au lansat de curand #OBSIDIANmeetsLauraOlaru. Totul a inceput, asa cum ii spune si numele, cu o intalnire.

“OBSIDIAN este brandul de bijuterii pe care il cresc de mai mult de 10 ani, iar cand le-am cunoscut pe Laura Olaru si gentile din piele semnate de ea, am  stiut ca vom colabora cumva. Ma gandeam de ceva vreme la o colectie de chokere versatile care sa aduca acest accesoriu sofisticat si oarecum aristocrat intr-o zona moderna si minimalista. Combinatia dintre pielea naturala si pandantivele lucrate din argint marcheaza acel punct de intalnire dintre contemporan si retro”, spune Ioana.

Asa ca a ales, impreuna cu Laura,  cinci variante de piele – neagra, gri, argintie, bronz si aurie – si le-au combinat cu pandantive din argint sau argint in baie de aur.

Colectia de chokere are doua linii, una basic cu accesorii geometrice, minimaliste si o editie limitata in care pielea e combinata cu pandantive vintage sau unicat, cu pietre naturale sau perle de cultura.

Incepand cu luna iulie, colectia capsula OBSIDIANmeetsLauraOlaru poate fi admirata si achizitionata din showroom-ul si magazinele OBSIDIAN din Bucuresti si Constanta, de pe www.obsidian.ro si din showroom-ul Laurei Olaru. Preturile chokerelor sunt intre 125 lei (modelele basic) si 295 lei (piesele cu bijuterii unicat sau vintage). 

 

Foto: #OBSIDIANmeetsLauraOlaru  //  #SilverMeetsLeather

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!