Kate + Otilia = cele mai minunate accesorii și cele mai frumoase rochii de mireasă

De la Kate mi-aș lua cele mai minunate accesorii de păr și la Otilia mi-aș găsi sigur cea mai frumoasă rochie de mireasă, dacă ar fi să mă mai mărit o dată, nu am niciun dubiu. Nu mă mai mărit, dar tot nu mă pot abține să nu pun aici, laolaltă, frânturi din colaborarea asta minunată dintre KATERINI și Otilia Brăiloiu, adică Ecaterina și Otilia.

Ecaterina (KATERINI) și Otilia (Otilia Brăiloiu) au lansat împreună, de curând, două colecții sincronizate în stil, în stare, în creații. Prilej cu care au sărbătorit și opt ani de prietenie Kate + Otilia.


Le admir pe amândouă de foarte multă vreme. Și dacă pe Otilia o știu doar din povești (și după rochiile superbe), de Kate mă leagă o prietenie lungă. Am văzut cum a crescut de la an la an și am aplaudat, de pe margine, fiecare pas mare făcut pe traseu.

Femeile astea sunt nu doar două creatoare desăvărșite, care imaginează piese absolut spectaculoase, ci și două antreprenoare pe care le puteți trece în manualul de bune practici.

Colecțiile prezentate publicului în urmă cu câteva zile sunt încă o dovadă a ceea ce scriu mai sus.

Iar imaginile de mai jos sunt pozele alea care fac cât o mie de cuvinte. Toate rochiile și accesoriile sunt produse local, în atelierele KATERINI și Otilia Brăiloiu.

Rochiile Otiliei au deja un trademark, inserții de culori și nuanțe introduse în fuste sau chiar la nivel de dantelă, broderii desenate în avans și lucrate manual, aplicații montate exclusiv manual și linii minimaliste în croiuri atipice.


Noua colecție de accesorii pentru mirese și accesorii de vară KATERINI pune în prim-plan îndeosebi florile. Flori de gât, petale în păr, flori în piept, dar și bentițe, multe bentițe, și, pentru prima dată, o linie de voaluri, pe care le și personalizează cu accesorii potrivite, și – tadaaaam – accesorii de pantofi.

Kate și Otilia:Pe KATERINI o găsiți aici: www.katerinimou.com/

Pe Otilia Brăiloiu o găsiți aici: https://otiliabrailoiu.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!