Lumânări colorate din ceară de albine de la Cup & Candle, pentru mese împreună

 

Am (mai) lansat ceva frumos la Cup & Candle: lumânări colorate, din ceară de albine. ?

 

Văzusem, acum doi ani, în pozele unui fotograf nordic, niște lumânări din ceară de albine colorate, minunat inserate în decorul de cină. Mi-au plăcut mult și mi-a rămas inima la ele. Și mi-am dorit, de atunci, să avem și noi, la Cup & Candle, într-o zi.

 

Ceva timp mai târziu, am găsit foi de ceară de albine colorate. Doar că erau disponibile în magazine din Marea Britanie, Australia sau China, iar transportul costa enorm, așa că am renunțat. Dar nu de tot. Anul acesta, în urmă cu câteva săptămâni, am început să le producem noi. De la zero, așa cum tot facem multe lucruri la Cup & Candle, afacerea noastră de familie care împlinește curând opt ani. ?

 

După multe zile de teste, în care am învățat să facem singuri foi de ceară de albine colorate, după multe zile de încercări, în care am căutat să găsim cel mai potrivit fitil pentru lumânările astea (și am găsit unul din bumbac 100%, cu care lumânarea arde 9 ore!), azi sunt gata de arătat lumii lumânările noastre colorate, făcute din ceară de albine albă (și colorată, la turnare, tot de noi).

Poate că nu mai e nevoie să adaug, dar eu totuși zic: ca și celelalte lumânări pe care le facem, manual și responsabil la Cup & Candle, nici aceste lumânări nu au niciun fel de adaos de parafină sau alte tipuri de ceară toxice.

 

Pentru început, avem gata lumânări albe, lumânări gri, lumânări roșii. Ele se adaugă lumânărilor în nuanță galben muștar, culoarea naturală a foilor de ceară (care sunt disponibile în shopul nostru de aproape doi ani). Pe parcurs, vom încerca să adăugăm și alte culori, culori care să ne placă și care să se potrivească frumos la mesele împreună. Planul e să adăugăm noi culori în fiecare lună, dar nu promit nimic, s-ar putea să se întâmple mai des de atât.

 

Dacă vă plac și dacă vă trebuie, le găsiți în shop www.cupcandle.ro, aici:

#Bees. Lumânări din ceară de albine și sfeșnice vintage

 

 

Pozele sunt făcute la Ulița Deal. Set-up-ul este făcut de Maya și Ligia Tudor, împreună cu mine, și pozele tot de noi trei. Recuzită (veselă, sfeșnice și pânze vintage): Cup & Candle și Ulița Deal.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!