O cabană de poveste

Din când în când, în momente în care aș lasă totul și aș da fugă în lume (dar nu pot 🙂 ), deschid câteva site-uri de deco și pierd un pic de timp imaginându-mi următoarea vacanță sau pe cea de peste un an, doi, nouă. De fapt, nu pierd deloc acel timp, ci îl câștig, reîncărcându-mi bateriile pentru zilele pline pe care le tot am de la un timp încoace.

Săptămâna asta mi-a venit dor de ducă chiar de luni, asta și fiindcă ne aflăm în plină curățenie generală – cu vopsit, modificat, redecorat, tot tacâmul. Totuși, mi-am făcut timp să fug în lume, măcar la nivel de zicere, într-o cabană de poveste din Marea Britanie. E un loc perfect pentru luna de miere, dar, desigur, dacă luna de miere a trecut sau nu e cazul să vină, nu spune nimeni că nu poți să te bucuri de bucuria asta de cabană. Cabana nu are electricitate, dar ziua are o lumină foarte frumoasă, iar noaptea – multe lumânări.

Cel mai frumos este, bănuiesc, să te bucuri de o vacanță aici când e cald și bine afară, mai ales că grădina îți oferă niște priveliști de vis. Cabana se află în Wilderness Reserve, o zonă cu lacuri naturale, parcuri și păduri din Suffolk (estul Angliei).

Toate detaliile despre cabană le găsiți aici, eu mai spun doar că prețurile pentru o noapte pleacă de la 231 de lire pe noapte (când nu e sezon). Cel mai bine este, însă, să verificați pe site cât ar putea costa sejurul, în funcție de perioada dorită. 🙂

Bucurați-vă și voi:

Be happy & nice,

O.

 

Fotografii: de aici 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!