Patru cursuri care te fac mai happy primăvara asta

Ce astenie? Ce oboseală? Ce dimineți întunecate? Primăvara asta îți propun să zâmbim mai mult, să fim mai creativi, mai atenți și tandri și mai eficienți. Ce mai încolo și-ncoace, să fim mai happy! 🙂 Pentru asta, am găsit patru cursuri organizate de prietenii de la Creative Learning care sigur o să contribuie la buna ta dispoziție. În plus, dacă te înscrii pe contact@creativelearning.ro la oricare dintre cursuri folosind codul HAPPYTUDE, primești un discount de 10%! 🙂

Chiar, pe tine ce te face fericit(ă)? 🙂

 

Să combini armonios, să planifici și să empatizezi? Atunci pentru tine am găsit cursul de Design interior, care va începe la București pe 28 martie și la Cluj-Napoca pe 22 și 23 aprilie – în ambele orașe, trainerul este designerul Martine Claessens. Este un curs pentru începători și te învață să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale și texturi. În plus, vei pune la punct proiectul de amenajare pentru casa unui client și te vei familiariza cu o metodă, un stil și etapele de lucru, dar și cu sursele și resursele de care ai nevoie în acest domeniu.

 

Să modelezi și să vezi cum creezi ceva cu mâinile tale? E clar, ți se potrivește cursul de Ceramică: design de obiect, care începe pe 8 aprilie și este susținut de designerul Mădălina Teler. Fie că vrei să pui bazele unui mic start-up în domeniu, fie pur și simplu să-ți dezvolți pasiunea într-un hobby creativ, cursul te va învăța tehnicile, materialele și instrumentarul de care ai nevoie pentru a crea design de obiect ceramic. Unde mai pui că se desfășoară chiar în atelierul de ceramică al designerului Mădălina Teler, deci vei lua contact cu toate etapele procesului.

 

Să aduci în contemporan vechi metode de decorare? Cursul Textil: design de obiect e pentru tine. Începe pe 6 mai, durează două weekenduri și este susținut de designerul Erika Popliceanu. Te va ajuta și să te relaxezi, și să socializezi, și (mai ales) să creezi noi accesorii home&deco croșetate.

 

Să comunici prin imagine? Perfect. Pentru tine există Cursul de Graphic Design susținut de Alexe Popescu la București pe 27 și 28 mai și la Cluj-Napoca pe 22 și 23 aprilie. Baza cursului o reprezintă exercițiile și aplicațiile practice, pornind de la cazuri reale (logo-ul unui brand; cartea de prezentare a unei companii etc.). Le vei rezolva atât analog (adică prin decupaje sau forme geometrice, folosind markere speciale etc.), cât și digital (cu ajutorul calculatorului, dacă știi deja să folosești un program de grafică).

 

Mai multe detalii despre cursuri, organizate atât la București, cât și la Cluj-Napoca, găsești detalii pe site-ul prietenilor de la Creative Learning. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!