Prințesa Diana. 20 de lecții de stil și mai multe vorbe despre iubire

Eram mică acum 20 de ani, când Prințesa Diana și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină. Aveam 13 ani. Dar țin minte totuși ce am văzut atunci la televizor. Țin minte și ce a urmat după ziua în care jurnalele de știri au anunțat tragedia – „Prinţesa de Wales, Lady Diana, şi prietenul său, Dodi al Fayed, şi-au pierdut viaţa într-un accident de maşină la Paris, pe 31 august 1997” –, și zilele de doliu internațional, și funeraliile, când multă lume a plâns-o pe Lady Di, Prințesa Inimilor.

La 20 de ani de la moartea uneia dintre cele mai iubite prințese ale lumii, în întreaga lume sunt pregătite ceremonii de comemorare. Nu a fost și Prințesa mea, dar fiindcă mi-a plăcut mult de ea – sau, mă rog, de ea așa cum am perceput-o eu din articolele, fotografiile și documentarele ultimilor ani –, am ales 20 de lecții de stil, în imagini, și mai multe vorbe despre iubire. Tare mult mi-ar plăcea să văd mai des, pe stradă, la televizor sau pe Facebook, ținute cu atât de mult bun-simț stilistic cum purta Lady Di. Și mai mult mi-ar plăcea să crească numărul celor care gândesc așa cum gândea ea.

 

Pentru început, lecțiile de stil pe care eu, una, le ador. Luați de aici ce vă place și, dacă vreți, lăsați-vă inspirate:

 

 

Și cele mai frumoase declarații:

„Cea mai mare boală a lumii este boala oamenilor care nu se simt iubiți. Eu știu că pot dărui dragoste. Pentru un minut, o jumătate de oră, o zi, o lună, dar important e că o pot face. Și sunt foarte fericită dăruind dragoste, asta îmi doresc să fac mereu.”

„Fiecare om trebuie să arate cât de mult îi pasă de cel de lângă el și, prin asta, cât de mult îi pasă de el însuși.”

„Familia e cel mai important lucru de pe pământ.”

 „Toată lumea are nevoie de apreciere. Fiecare om are ceva de oferit.”

„Fii bun fără să aștepți o recompensă pentru asta; ai în minte mereu că, la un moment dat, cineva, oricine, ar putea să facă același lucru pentru tine.”

 „Fă doar ce-ți spune inima.”

 „Îmbrățișările pot face atât de mult bine – mai ales copiilor.”

„Dacă găsești pe cineva pe care îl iubești în viața asta, agață-te de dragostea aceea mare și ține-o aproape.”

„Cea mai mare problemă a omenirii este lipsa toleranței. Toți suntem afectați de asta. Ne pasă prea puțin.”

„Când ești fericit, poți să ierți lucruri pe are nu ai fi crezut că le-ai putea ierta vreodată.”

„Eu ating oamenii și cred că oamenii au nevoie de atingere. O mână care mângâie fața unui prieten face minuni.”

„Să ajut oamenii în nevoie este cea mai importantă menire a mea, este destinul meu.”

 

La final, vă las un link spre un articol în care puteți descoperi cărți cu și despre Prințesa Diana, în cazul în care vreți să aflați mai multe despre ea.

Profit de prilej să vă spun și că diseară, de la ora 21.00, TLC va difuza Prințesa Diana: Tragedie sau trădare?, un documentar ce durează trei ore și conţine un interviu în exclusivitate cu Andrew Morton, celebrul biograf al Prinţesei Diana, precum și alte interviuri cu prieteni personali ai Dianei, Mary Robertson şi James Colthurst, Ken Wharfe, garda ei de corp; Ingrid Seward, biograf al monarhiei; Kate Williams, istoric al monarhiei; şi jurnalistele Tamron Hall şi Deborah Norville.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!