Să umplem împreună un magazin gol!

În 2018, 10.000 de oameni au umplut cu haine rafturile unui magazin gol dintr-un mall. Iar asta a făcut să fie ajutate 6.700 de familii și peste 28.000 de persoane din zone sărace și cu risc de abandon școlar, cu ajutorul celor 73 de tone de articole vestimentare donate. Nu-i deloc puțin, nu? Așa zic și eu.
Magazinul gol, The Empty Shop, se deschide și anul acesta, iar oamenii sunt invitați, din nou, să doneze.

Poți să donezi acele haine pe care ai uitat că le ai în dulap sau cele care ți-au rămas mici sau largi sau pur simplu cele pe care nu le mai porți, deși sunt într-o stare bună. Sau poți aduce la magazinul cu rafturi goale chiar și haine noi, dacă stau degeaba în dulap.

Campania se desfășoară între 24 aprilie și 19 mai 2019, iar The Empty Shop se află la etajul 1 din mallul Promenada. Toate hainele vor fi sortate și curățate și, la final, împărțite celor care au atâta nevoie.

 

Felicitări oamenilor care au gândit această campanie, dar și celor care ajută ca ideea să se concretizeze, OMO România, Coccolino România și Crucea Roșie Română.

 

Dar mai ales celor care donează le zic un mare mulțumesc și să vi se întoarcă binele înzecit.

Vă las mai jos informații importante despre acest proiect:

  • The Empty Shop este un proiect social; un magazin cu rafturi goale care aașteptă să fie umplute cu haine donate de către toți vizitatorii Promenada. Hainele vor ajunge la familii din zone sarace din România, la copii cu risc de abandon școlar, la oameni nevoiași. Proiectul este la a doua editie. The Empty Shop este amplasat în Promenada, etaj 1 (lângă Intersport).
  • Cine poate să doneze: Oricine poate dona haine. Magazinul gol este pus la dispoziția clienților, vizitatorilor Promenada și oricum dorește să facă o faptă bună.
  • Ce poți dona: Haine care sunt în stare bună și foarte bună, pe care nu le mai porți din diverse motive, dar și haine noi pe care vrei să le dăruiești. Hainele vor fi, obligatoriu, spălate și igienizate. Dacă reușești să aduci haine curate, însoțite de bonul de la spălătorie/ curățătorie, procesul prin care acestea ajung la oamenii nevoiași va dura chiar mai puțin în acest caz.
  • FOARTE IMPORTANT! Se donează doar haine. NU încălțăminte, NU jucarii etc. Motivul este simplu: acestea din urmă nu se pot igieniza corespunzător.

PS: Eu am făcut de curând curat la haine și am adunat câteva zeci care stăteau degeaba pe la mine. Nu, tricoul cu #BeKindForReal nu-l donez, căci e cel mai de păstrat dintre toate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!