#TimeOut. “I LOVE MOZART”

Prietenii de la Fundatia Calea Victoriei ne fac programul pe 5 mai. Si ce program! Un concert minunat dedicat lui W. A. Mozart, “I LOVE MOZART”. Notati acum, ca sa nu uitati (desi imi voi permite sa va mai dau cate un reminder): 5 mai, de la 19:00, la Sala Radio – Studioul de concerte “Mihail Jora”.

La 260 de ani de la nasterea celui mai indragit compozitor din toate timpurile, dirijorul Tiberiu Soare si Symphactory Orchestra invita publicul intr-o calatorie miraculoasa in universul lui Mozart.

Publicul va avea parte de o seara memorabila, in care va fi rasfatat cu momente de gratie din opere celebre semnate W.A. Mozart: Nunta lui Figaro, Cossi fan tutte, Don Giovanni si Rapirea din Serai. Cei care le vor delecta auzul sunt artisti tineri, foarte talentati: soprana Diana Tugui, mezzosoprana Martiniana Antonie si baritonul Jean-Kristof Bouton.

Evenimentul este cu atat mai frumos cu cat are trecut in desfasurator si povesti despre geniul lui Mozart, spuse de Tiberiu Soare, povesti despre frumusetea aparte a muzicii compozitorului austriac din secolul al XVIII-lea.

La finalul concertului, publicul va asista la lansarea cartii “VORBE DESPRE MUZICA SI MUZICIENI”, o incursiune in lumea marilor muzicieni si a muzicii clasice – din Baroc pana in zilele noastre – in stilul inconfundabil, sincer si fermecator al dirijorului Tiberiu Soare.

afist concert exceptional I LOVE MOZART

***

Biletele la concert se pot achizitiona prin reteaua Eventim: magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librariile Carturesti si Humanitas, benzinariile OMV sau online pe www.eventim.ro.

Categorii de bilete: Categoria I – 100 lei, Categoria II – 80 lei, Categoria III – 65 lei.

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul: Bondoc & Asociatii, Sloop, Mio Bio, Moara de hartie, DoR si Grand Hotel Continental.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!