Trandafiri albi de dulceață. Și niște poze.

Ar merge să fac niște dulceață, dar nu știu să fac dulceață fără zahăr, așa că zic pas. Ar merge să fac și niște trandafirată și poate chiar am să fac, dar nu promit. Dar, până una, alta, am făcut niște poze. Cu trandafirii albi de dulceață. 🙂

Vecina mea are un superb tradafir alb, cățărător, de dulceață, foarte parfumat. Îl are și-l crește de peste 30 de ani și în fiecare an e tot mai frumos, zice.

Anul acesta e prima dată când îl văd, căci e prima lună mai petrecută aici, la sat. Și dacă tot l-am văzut și l-am admirat, am cerut voie să fac și niște poze. Ceea ce am și făcut.

Ieri, pe seară, mi-am luat recuzita (aveam un plan în cap, desigur), am pus totul în traista împletită de la Iulia Lavu (pe care o găsiți AICI) și am mers la vecina mea, Mama Ioana.

Jumătate de oră mai târziu, a ieșit ce vedeți mai jos.

Încă o dovadă – și nu mă mai satur să-mi aduc zilnic dovezi din astea 😉 – că nu ai nevoie de mult timp pentru a respira un strop de frumusețe (zic strop, că tot e cu pahare de vin roșu spumant, de la #fatacuprosecco, evident).

Și s-a potrivit ca fix azi să pun în shop și noul parfum de cameră cu miros subtil de trandafiri. “Trandafiri pe plajă” i-am zis, căci miroase a trandafiri, apă de mare, briză și vacanță. Îl găsiți în shop la Cup & Candle, adică AICI. 🙂

Enjoy!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!