#NouInOras. W, clubul premium de wellness by World Class

Ştiam că ceva bun avea să se întâmple sub emblema W de câteva săptămâni bune, de când Sorina – pe care îmi e tare drag să o “urmăresc” pe Facebook – făcea teasing simpatic cu nişte poze wow de la orele de pilates. Nu sunt cel mai mare fan pilates – sau poate că nu am dat eu de antrenorii cei mai buni -, dar asta nu inseamna ca nu ma bucur ca s-a deschis W, clubul premium de wellness al brandului World Class.
Cum D. imi ocupa (mai) tot timpul, nu am avut nicio sansa sa ajung la deschiderea oficiala, dar am aflat ca locul chiar este unul dintre cele mai faine in care poti face pilates & stuff.
Se afla, deci, in Piata Charles de Gaulle, are doua niveluri si, pe langa studioul de pilates, o zona de fitness si una de yoga, piscina si lounge. Plus un Juice Bar, ca sa nu mai mancati prostii inainte si dupa sala. 🙂
Cursurile sunt predate de 20 de instructori din echipa World Class, antrenori personali si specialisti in yoga si pilates. Una dintre vedete clubului W este Julio D. Papi, care predă în exclusivitate clasele de Daanasana Yoga, alături de Anya Glushkova, membră a Yoga Alliance şi singurul antrenor cu acreditare în Advanced Fletcher® Pilates din România.
Fotografii: PR World Class 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!