Copacul #bebeDavid

Fix in zilele in care orele se termina prea devreme, inainte sa intre in ele toate lucrurile pe care le ai de facut, fix cand esti nervos ca nu reusesti sa faci tot ce ti-ai propus, fix cand iti vine sa nu mai faci nimic – fix atunci apare cate o mica bucurie care iti face finalul de zi mai frumos si mai usor de suportat. 🙂 Uneori, bucuria vine pe e-mail.
Asa cum s-a intamplat aseara, cand am primit mesajul de mai jos, mesaj pentru David:
“Draga David,
Din aceasta toamna, un copacel iti poarta numele intr-o padure pe care voluntarii si sustinatorii MaiMultVerde au plantat-o langa orasul Videle (jud. Teleorman).
Acest copacel reprezinta un cadou din partea cuiva drag tie.”
Cadoul este de la Laura, prietena noastra, careia ii multumesc si aici pentru darul minunat.
Voi avea grija sa ii povestesc din cand in cand lui David ca undeva in Teleorman exista un copac al lui. Si poate chiar vom merge sa il vizitam, la primavara, cand da caldura si inmugureste natura.” 🙂

Copacul lui David a fost plantat pe 22 octombrie, odata cu alti 5.999 de puieti de salcam si alte specii, iar actiunea de plantare face parte din campania “Fa cadou un copac”.
Campania a inceput in anul 2011, in cadrul careia s-au plantat peste 35.000 de puieti (pana in prezent) cu sprijinul sustinatorilor si voluntarilor.
Tare sunt curioasa cum va fi copacul peste un an si peste doi si peste zece. Si tare imi doresc sa nu se gaseasca prin Videle binevoitori care sa ii toaleteze si sa ii distruga, asa cum se intampla prin Bucuresti in ultima vreme.

****
Daca, la randul tau, vrei sa faci un cadou unei persoane dragi sau sa sustii activitatile de impadurire a Romaniei, o poti face aici: www.maimultverde.ro/sustine. E o modalitate la indemana de a creste suprafata de spatiu verde, care are atat de mult de suferit in ultimii ani. Si de care pare ca nu le pasa prea multor semeni. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!