#iMom. Ziua mamelor care lucreaza de acasa, sarbatorita in Herastrau

Unele femei, dupa ce devin mame, au energie sa faca mult mai multe lucruri decat faceau inainte. Si, pe langa faptul ca isi cresc frumos copiii, reusesc sa isi concretizeze idei pe care le aveau de mult timp in minte, dar pentru care nu au gasit niciodata vreme. Una dintre cele care au gasit timp pentru un vis mai vechi, dupa ce au devenit mame, sunt si eu. Poate si fiindca toata lumea m-a “amenintat” ca, dupa ce voi naste, viata mea nu-mi va mai apartine si nu voi mai avea timp de nimic in afara de copil. Pentru ca m-a enervat mereu teoria asta, am zis sa demonstrez ca mai poti face si altceva pe langa. 🙂

De cinci luni sunt mult mai organizata ca inainte si tot timpul liber care imi ramane il folosesc mai cu cap. O parte i-o dedic blogului, una lumanarilor in cesti Cup&Candle, restul cui mai are nevoie – sot, familie, prieteni, amici. Cea mai mare parte tot lui David ii revine, evident. 🙂 Nu ma plictisesc niciodata, mereu am ceva de facut si cel mai bine functionez cand sunt foarte ocupata. Cred ca anii de antrenament la un cotidian m-au calit. 😉

Ca mine mai sunt sute de alte mame. Iar unele cresc unul, doi sau chiar trei copii. Isi spun Work at Home Moms (WAHM) si o parte dintre ele s-au inscris intr-o asociatie. Asociatia organizeaza periodic competitii de proiecte pe baza inscrierii unei afaceri, intalniri de socializare; mamele inscrise in asociatie se ajuta una pe alta, beneficiaza de consiliere antreprenoriala, participa la targuri, ba chiar au si un magazin online.

Eu, una, am aflat de WAHM de curand, din online. Dar duminica, 6 septembrie, voi merge sa le cunosc pe unele dintre mamele astea, care se vor intalni sa sarbatoreasca Ziua mamelor care lucreaza de acasa (WHAM’s Day), prin ateliere gratuite despre nutritie, demonstratii culinare, spectacole pentru copii si alte actiuni. Evenimentele vor avea loc la Roaba de Cultura, pe pajistea de langa restaurantul Pescarus din Parcul Herastrau, intre orele 10.00-19.00.

 

Pun mai jos programul detaliat al zilei, poate va surade ceva si ne vedem pe acolo.

10.00-12.00: Ora de pilates alaturi de Paula Tudor, mama si antreprenoare

10.00-11.30: Despre Emotie si Nutritie (Nutritie Holistica)cu Laura Neagoe, mama WAHM

11.00-12.00: Q&A Diversificare, cu Alina Ciuciuc, consultant nutritie si mama WAHM

11.00-12.00: “Ne jucam si mancam sanatos!”, alaturi de Valentina Ionita Preotu, mama WAHM, fondatoarea “Legume de tara” si “Camera de zi”

12.00-12.05: FLASHMOB

12.00-13.00: PICNIC

12.00-13.00: Demonstratie raw vegan cu Andra Dudea, mama WAHM si fondatoarea Amoraws

13.00-14.00: Lifecoaching alaturi de Ioana Marinescu, mama WAHM

14.30-15.00: “Mami, vreau sa fiu fericit si tu sanatoasa. Stil de viata pentru copii”, cu Luminita Bufanu, mama WAHM

15.00-16.00: Lifecoaching alaturi de Andra Todirita, mama WAHM

16.00-17.00: “Gargarita vrea sa zboare”, cu Dana Predu, mama WAHM si fondatoarea Juxi Magic

17.00-18.00: Despre cosmetice naturale, cu Alina Halpern, mama si fondatoarea “Ingrijire naturala”

 

Poate ne vedem acolo. 🙂

 

 

Foto: workingmother.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!