#Campanie. “Cancer should be just a Constellation”, un proiect de Ioana Ciolacu

Romania are si oameni care fac, nu doar vorbesc. Sunt multi, e o generatie intreaga, chiar daca vi se pare uneori ca ei nu exista decat pe Facebook. Sunt cei care vor schimba tara asta, incetul cu incetul, nici nu vom sti, caci suntem prea concentrati pe baliverne.

Ioana Ciolacu este unul dintre ei.

Iaoan Ciolacu e designer. Are un brand de haine si, pana sa primeasca recunoașterea aici, a primit-o la Berlin. Hainele ei sunt purtabile si sunt purtate de multi oameni faini. Hainele ei spun povesti pe om si fac din moda ceva ce poti iubi fara prea multe explicatii. Dar hainele ei sunt si “responsabile”.

Ioana Ciolacu s-a implicat in mai multe campanii de responsabilizare. Cea mai noua dintre campanii este facuta cu gandul la pacientii diagnosticati cu cancer. Special pentru ei, Ioana a creat doua tricouri Constellation. Mesajul lor e atat de frumos: Cancer should be just a Constellation.

Tot profitul din vanzarea acestor tricouri va merge direct la  Bursa de Fericire – un proiect Daruieste Viata, organizatie care este implicata activ in identificarea de solutii care sa creasca sansele la viata ale bolnavilor de cancer din Romania. Un tricou costa 150 de lei. Nu e mult daca te gandesti la mesajul pe care il vei purta inscris pe piept. 🙂

white-constellation-tee

Gasiti tricourile la Ioana in shop, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!