Cele mai frumoase coafuri de vară. Pentru mine

După doi ani de tunsoare bob, am revenit la o dragoste mai veche: părul lung. Iar asta m-a inspirat să pun laolaltă cele mai frumoase coafuri de vară, pentru mine, desigur. 🙂

Lunile de sarcină îmi fac părul mai sănătos decât în mod obișnuit – cade mai puțin, are mai multă forță și mai multă strălucire (deși nu schimb mare lucru în ritualul de îngrijire). Așa că am decis să profit și, exceptând câteva reprize de tuns vârfurile tocite, să îl port lung (cel puțin o perioadă, până mă plictisesc 🙂 ).

Mai mult decât iarna, îmi place părul lung pe timp de vară – mi se pare că variantele de a-l prinde sunt infinite, iubesc orice coafură care implică agrafe, o eșarfă, o bandană, o coroniță, plus că e sezonul perfect pentru părul care nu arată ca scos din cutie. Iar părul care nu arată ca scos din cutie e preferatul meu. 🙂

Merg la salon o dată la două luni pentru vopsire și de câteva ori pe lună pentru a-l aranja, atunci când nu am timp (și mai ales chef) să mi-l aranjez singură, acasă. Sau când am poftă să-l port drept, părul meu fiind ondulat de la natură.

Pentru zilele în care nu merg la salon, am selectat câteva variante de prins părul lung, valabile mai ales vara asta, dar bune și pentru alte veri, fiindcă eu nu cred neapărat în trenduri, ci în ce îți place.

Vă las imaginile mai jos, pentru inspirație. Și vă doresc să aveți chef să vă aranjați părul în fiecare zi. Eu mi-am recâștigat această bucurie după ce a început să meargă David la grădiniță. 🙂 🙂

 

Agrafele, preferatele mele:

 

Eșarfele, pe care le iubesc, îți oferă variante nelimitate:

 

Părul prins în coc e o găselniță perfectă pentru zilele toride și mai ales pentru evenimentele speciale. Totul e să ai răbdare, multă răbdare:

 

Pare simplu să îți aranjezi părul astfel încât să pară nearanjat, dar e mai complicat decât crezi. Însă rezultatul e peste așteptări, dacă îți iese:

 

Și împletiturile sunt mereu în tendințe vara, mai ales cele care nu sunt finisate până la ultimul fir:

 

Am lăsat la final variantele de coafuri care se apropie de perfecțiune, ceva ce mie nu îmi iese niciodată:

 

Be happy & nice, 
Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!