Colectia Venera Arapu primavara-vara 2016, prezentata la Paris

Designerul Venera Arapu si-a prezentat, in avanpremiera, colectia primavara-vara 2016 in cadrul unui show exclusivist la Palais de Tokyo, in timpul Saptamanii Modei de la Paris. Defilarea a avut loc pe 29 septembrie, in deschiderea oficiala a expozitiei itinerante „Snoopy & Belle in Fashion”.GERALDINE ARESTEANU

Personajele de desene animate Snoopy si Peanuts sunt personajele noii colectii Venera Arapu, colectie ce cuprinde piese ready to wear atat pentru femei, cat si pentru fetite si adolescente. Celebrele personaje se regasesc printate pe piese versatile, dinamice si colorate, ce amintesc de spiritul ludic specific brandului Venera Arapu.

„Snoopy & Belle in Fashion” este o expozitie dedicata personajelor create de Charles M. Schulz si modului in care peste 30 de designeri renumiti au interpretat look-urile celor doi.

Printre designerii care au expus in aceasta a doua editie a expozitiei se numara: Anna Sui, Calvin Klein Collection, Diane von Fursternberg, DKNY by Donna Karan, Emanuel Ungaro, Isabel Marant sau Swarovsky.

In prima editie a expozitiei internationale, predecesorii acestora au fost: Gianni Versace, Gucci, Issey Miyake, Jean Paul Gaultier si Karl Lagerfeld, care l-au imbracat pe Snoopy acum 35 de ani.

Expozitia a trecut prin New York, Stockholm, Amsterdam, Berlin, Paris si va ajunge si in alte capitale internationale ale modei, precum Milano, Osaka sau Tokyo.

Aceasta editie a „Snoopy & Belle in Fashion” marcheaza si implinirea a 65 de ani de la crearea celebrelor personaje de catre Charles M. Schulz, precum si lansarea noului film 3D “Snoopy & Peanuts”, in lunile urmatoare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!