#ImiPlace. Bratara suport pentru elasticul de par

Pinterest este sursa mea de descoperit chestii simpatice tare. Azi am dat de BitterSweet, o bratara suport pentru elasticul de par pe care obisnuieti sa-l tii mereu la mana. Hai, recunoaste, si tu faci parte din miile de femei care poarta la mana elasticul de par, ca sa le fie la indemana la nevoie. :))

Bratara a fost creata de inginerul Arni Thor pentru sotia lui, Shireen Maria, cadou de Craciun. Probabil ca se saturase omul sa o vada toata ziua cu un elastic inestetic in jurul ingheieturii.  Acum, ideea s-a transformat in businessul celor doi.

bratara suport pentru elasticul de par (8)bratara suport pentru elasticul de par (9)

Principiul e simplu: bratara are un canal pe care poti sa prinzi elasticul de par fara ca toata lumea sa observe ca porti la mana un elastic de par. 🙂

Bratara BitterSweet facuta din otel inoxidabil (cu aspect de aur galben, aur roz sau argint) costa 45 de dolari. Exista si varianta din argint (simplu sau suflat cu aur), la 85 de dolari. 

bratara suport pentru elasticul de par (11)Bratara vine la pachet cu un elastic de par negru. Daca vrei sa o gravezi cu numele tau, te mai costa 20 de dolari. V-am zis eu ca e business. 🙂

 

Mai multe produse gasiti pe site-ul BitterSweet, aici.

In filmuletul de mai jos vedeti exact la ce e buna bratara BitterSweet.

Foto: bittersweet.is

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!