#ImiPlace. Colectia I’m Alinz pentru PNK Casual

PNK casual a lansat o noua colectie capsula, semnata PNK Forward X I’M ALINZ, o colaborare ce cuprinde o serie de elemente ce promit sa capteze total atentia: stil urban, calitate si taieturi ce se incadreaza perfect in tendintele actuale.
Protagonista campaniei si totodata sursa de inspiratie este bloggerul Alina Gherghe – imalinz.com.

Piese vestimentare speciale, volumetrii in acord cu tendintele sezonului prezent, nuante bine alese – gri stone, bej-rose, silver, negru plum sau powder pink – acestea sunt componentele unui concept suta la suta PNK Forward.
Pentru colectia PNK Forward X I’M ALINZ s-au folosit materiale premium, din fibre naturale, cu texturi variate si prietenoase cu pielea: stofa din lana cu irizatii discrete, bumbacul fin, perforat manual, elemente pretioase precum textura realizata din paiete cu dubla fata, neoprenul din bumbac si matasea in culoarea blush-ului discret.
Toate piesele din colectie au ca punct de plecare calitatea si confortul, completate de designul minimalist, cu accente shiny, inchiderile ingenioase si volumetria chic-functionala: fuste cu fermoare masive in nuante contrastante, piese vestimentare sporty, cu taieturi si design adaptat, piese de matase, cu striatii realizate manual, rochii si sweatshirt-uri cu insertii originale.
Colectia capsula PNK Forward X I’M ALINZ este realizata in editie limitata, iar piesele pot fi gasite online pe www.pnkcasual.com si in reteaua de magazine PNK Casual incepand cu data de 8 decembrie 2015.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!