#RitualDeFrumusete. Anca

Anca Bucur, de trei ori Fitness World Champion, Gold Schwinn Cycling Instructor, World Class instructor, Herbalife Ambassador, Fitness model. Si o tipa tare faina, pe care am cunoscut-o – aum altfel? – la sala. 🙂 Anca este personajul rubricii #RitualDeFrumusete de astazi sic el mai bun reminder ca frumusetea inseamna un stil de viata sanatos. 🙂

 

Deci, ritualul:

 

Ritualul meu de frumusețe este de fapt un mix, mai multi pasi pe care ii urmez si ii recomand: demachiere, hidratare si exfoliere, la care adaug si stilul de viata sanatos.

 

Imi place sa am tenul proaspat si curat, iar lotiunea tonica  energizanta pe baza de plante din gama Herbalife Skin se numara printre preferatele mele si se intampla sa o folosesc chiar de mai multe ori pe zi. Consumul de fructe si legume proaspete este esential pentru a avea o  piele sanatoasa. Vitaminele din fructe ajuta la construirea fibrelor de colagen, astfel incat pielea se pastreaza mai tanara si mai luminoasa.

Anca Bucur si Dragos Ionescu

Dupa fiecare dus folosesc lotiunea de corp cu aloe de la Herbalife, iar seara adaug si uleiurile de cocos, preferatele mele. Imi place enorm masajul, insa este destul de complicat sa ajung. Din cauza programului aglomerat  reusesc sa ajung  de maximum doua ori pe saptamana.

 

Folosesc produse profesionale pentru ingrijirea parului si nu sar niciodata peste partea de hidratare, care mi se pare esentiala pentru un par sanatos.  La salon ajung obligatoriu o data pe luna, iar specialiștii de la Lady Ann au grija mine. Este mai mult decat un ritual, este un rasfat!

 

Anca Bucur_Sunt instructor de aerobic si imi petrec multe ore in sala de sport. Predau diferite clase, cum ar fi: Cycling, Body Pump, Cx Worx , Interval, Bosu si multe altele. Prima clasa incepe la ora 7:00 si continui asa pana seara tarziu, in functie de specificul fiecarei clase. Nu am timp sa ma plictisesc, clasele sunt diferite si mereu improvizez. Imi place diversitatea, iar corpul nostru are nevoie de antrenamente diferite ca structura si nivel de intensitate.

 

Frumusetea vine insa, va asigur, si din interior. Echilibru. Familie. Natura. Iubire. Stil de viata sanatos. Toate astea ma fac pe mine sa ma simt implinita si frumoasa.

 

Foto: Facebook Anca Bucur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!