#Tendinte. Marks & Spencer, colectia de toamna-iarna 2015/2016

Marks & Spencer lanseaza, pentru toamna-iarna 2015/2016, o colectie dedicata increderii feminine si rafinamentului prin simplitate.

Cu taieturi simple si moderne, tinutele aduc in prim-plan texturi rafinate, combinate cu elemente complexe de design.

Simplitatea stilului, descrisa prin compozitii elegante si linii estetice subtile, este combinata cu printuri eclectice, materiale bogate si o paleta de culori feminine, care prin contrast si imbinare creeaza o interpretare moderna, sustinuta de un aer de extravaganta.

Gama cromatica este variata, de la culori neutre de pamant, maro prafuit, la nuante mai indraznete in tonuri vii de violet, portocaliu, tente metalice, care aduc o latura jucausa si insufletesc vizual tinutele pentru sezonul rece.

Marks & Spencer colectia pentru toamna-iarna 2015/2016 urmareste cinci povesti pline de eleganta, redate de tendintele actuale: Modern Muse, Softly Structured, Elegant Bohemia, Noir si Entwined. 

  1. Modern Muse reprezinta o explorare a esteticii retro intr-o reinterpretare moderna, in care croiala si imprimeurile in tonuri vii construiesc tinute pline de inspiratie.
  2. Conceptul Softly Structured pune in valoare liniile fluide si croiala relaxata a texturilor de calitate, in timp ce culorile puternice in nuante de violet si maro, combinate cu tonuri pastelate creeaza tinute rafinate.
  3. Pantalonii evazati si franjurile sunt piesele cheie ale trendului Elegant Bohemia. Culorile neutre, in nuante calde, ofera un look perfect femeilor cu o atitudine boema.
  4. Catifeaua sofisticata, insertiile de dantela si texturile metalice stabilesc directia trendului Noir. Liniile rafinate si croiala simpla construiesc tinute stylish care vor iesi in evidenta.
  5. Tinutele invaluite in finete si lux, texturile catifelate combinate cu tricotaje fine si elegante stabilesc trendul Entwined.

 

Foto: PR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!