#Shopping. Martisor (Meste)shukar

Mestesugarii de la Mesteshukar ButiQ si-au dorit sa ofere o semnificatie desoebita zilei de 1 Martie si au creat o intreaga colectie de martisoare cu personalitate si cu elemente desprinse din folclor.

Delicatetea si eleganta bijuteriilor contemporane si-au dat mana cu influentele romani si, din colaborarea designerilor internationali si a mestesugarilor romi iscusiti, s-a nascut colectia de martisoare originale pe care le puteti gasi la Mesteshukar ButiQ.

Martisoarele inedite sunt lucrate din materiale naturale precum lemnul, pielea, pasla sau argintul. Alaturi de bijuteriile de argint, alama sau cupru veti gasi miniaturi din lemn, brose de piele si bratari charm, care pot adauga culoare si veselie oricarei tinute.

Fiecare produs cumparat din magazinele  Mesteshukar ButiQ are o poveste ce ii ofera un plus de valaore. Astfel, bijuteriile din argint si alama sunt realizate de talentatul mester Radu Ion, care acum are posibilitatea sa continue sa realizeze bijuterii delicate in cadrul acestui program social ce sustine talentul si maiestria persoanelor de etnie roma.

Designul obiectelor este insa realizat de designerul vienez Nadja Zerunian, in cadrul unui parteneriat cu Fundatia ERSTE.  Nadja Zerunian, impreuna cu  Peter Weisz formeaza un duo creativ de designeri austrieci, ce a reusit sa aduca o abordare noua asupra integrarii mestesugului rom in peisajul designului contemporan.

 

***

Produsele Mesteshukar ButiQ pot fi achizitionate din magazinul din str. Edgar Quinet, nr. 7 din Bucuresti sau online pe www.mbq.ro. In Cluj, colectia de martisoare se gaseste in rulota mobila. Detalii despre locatia rulotei le gasiti pe site-ul Mesteshukar ButiQ sau pe pagina de Facebook  Mesteshukar ButiQ Cluj.

 

Cu ocazia Martisorului, daca achizitionati martisoare de minimum 40 lei  Mesteshukar ButiQ le livreaza gratuit direct acasa sau la birou, in Bucuresti sau Cluj, exact cu o zi inainte de 1 Martie.

 

 

Citeste si despre cum au ajuns piesele de la Mesteshukar la Stockholm Design Week.

 

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!