20 de motive ca să vii la V for Vintage 20

Începe, în București, o perioadă plină cu evenimente dintre cele mai faine. Despre unele voi scrie pe blog, despre altele, când nu voi avea timp, doar pe Facebook. Sper să ne întâlnim la cât mai multe, cât mai veseli și optimiști. 🙂

 

Peste o săptămână, se întâmplă  V for Vintage, ediția cu numărul 20. Așa că, împreună cu Laura Călin, organizatoarea acestui eveniment, am făcut o listă cu 20 de motive pentru care să vii la V for Vintage, pe 21 si 22 aprilie, la The Landmark (Vasile Alecsandri, nr. 4, Piața Romană). Iată-le:

 1. Descoperi colecțiile a 100 de designeri contemporani. Selecția designerilor a fost facută de juriul V for Vintage 20,  format din Amir Doboș (Fashion Director Cosmopolitan România), Ioana Ciocan (Director General Art Safari București) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage).
 2. Pe 21 și 22 aprilie deschidem pentru public pentru prima oara The Landmark (Vasile Alecsandri nr. 4, Piața Romană). Un spațiul neconvențional dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.
 3. Te întâlnești cu 10 colecționari de vintage autentic. Selecția de vintage autentic reunește comori bine păstrate, care trec testul timpului, care poartă poveștile și amintirile în designul lor.
 4. De 10 ani dedicăm împreună două zile întâlnirii ritualice la V for VINTAGE. În această primăvară, pe 21 și 22 aprilie, ne întâlnim din nou la cel mai mare târg de design contemporan și cultură vintage și numărăm a 20-a ediție.
 5. Te bucuri de atmosfera efervescentă a târgului. Combinația între design contemporan, oameni pasionați de frumos, vintage autentic, muzică și cafea bună face din V for Vintage 20 destinația de weekend.
 6. Descoperi colecțiile dedicate și instalațiile studenților de la universitățile și facultățile de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara.
 7. Îți susții designerul preferat. La V for Vintage, vizitatorii târgului își votează designerul preferat. Câștigătorul este desemnat DESIGNERUL V for VINTAGE 20
 8. Descoperi colecțiile capsulă dedicate V for Vintage 20. Ediția de primăvară a lansat o provocare designerilor, și anume să răspundă prin colecțiile înscrise, în cel mai creativ mod, la eterna întrebare: ESTE MODA ARTĂ? Deoarece moda și arta au avut mereu legatură una cu cealaltă, ba chiar s-au confundat pe alocuri, designerii au fost invitați să treacă procesul creativ printr-un filtru artistic reprezentativ.
 9. Pentru două zile, ne bucurăm de o grădină care interconectează trecut, prezent și viitor. Follow the #vforvintage pin si ajungi direct la locul evenimentului.
 10. Câștigi la tombola V for Vintage 20. Tot ce trebuie să faci este să votezi un designer care îți place la târg, iar prin tragere la sorți poți câștiga un produs creat de designerul preferat.
 11. Un flat white demențial încununează un weekend petrecut printre prieteni. Cei de la Boiler Coffee Shop se pregătesc sa ne surprindă cu o cafea delicioasă, dar și o selecție de bunătăți pentru picnicul nostru în gradina The Landmark.
 12. V for Vintage 20 este amenajat de echipa de arhitecți BAZA, un hub creativ și o inițiativă care își propune să deschidă una după alta uși, clădiri, străzi, creiere și perechi de ochi și, în cele din urmă, orașul București. Experiența și pasiunea lor pentru amanajare o descoperiți în weekendul 21-22 aprilie.
 13. Pentru că este un eveniment de referință pentru designul românesc, la V for Vintage descoperi designeri din toate colțurile țării, designeri la început de drum ale căror colecții întâlnesc pentru prima dată publicul sau designeri cu experiență care și-au construit brandul în afara țării, dar se întorc, când au ocazia, pentru a susține dezvoltarea și creșterea industriei.
 14. Întâlnești pasionați de frumos care fac din combinațiile între design, vintage și cultura pop o artă. Sunt acele apariții care stârnesc emoție, care surprind și provoacă reacții, pe care le vezi rar și niciodată nu sunt plictisitoare. Early adopters, trend setters, fashion addicts, avem multe denumiri pentru ei, iar la V for Vintage 20 îi și cunoști.
 15. O sesiune de shopping alternativ, colecțiile de primăvară/ vară ale designerilor români, abia scoase din cuptor, într-un spațiu nou deschis publicului.
 16. Susții designul românesc și încurajezi brandurile românești.
 17. Pentru că toți prietenii tăi probabil vor fi la V for Vintage.
 18. Pentru ca e prima și, în același timp, ultima oară când acest spațiu găzduiește V for Vintage, deci este o ocazie unică să descoperi The Landmark.
 19. Pentru că avem un #UPGRADE de design, tehnologie și mentalitate, de la cum era acum 10 ani, când ne-am întâlnit pentru prima oară, până acum, în prezent.
 20. Pentru ca am selectat designeri, am ales colecționari de vintage și am creat un eveniment de referință care îți este dedicat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!