#CONCURS. Davidoff Café si Happytude te premiaza

Proiectul minunat pe care l-am facut in colaborare cu #DavidoffCafé s-a incheiat si, cu greu, am selectat castigatorii.

“Care e cel mai exclusivist cadou pe care ti l-ai dori in viata asta?”
Aceasta a fost intrebarea. Iar raspunsurile voastre mi-au mers la inima. E tare greu sa alegi DOAR trei castigatori cand ai atatia cititori care trimit vorbele la pachet cu emotii!
Dar, regula e regula, asa ca am ales trei.

Deci, castigatorii celor trei premii oferite de #DavidoffCafe sunt:

Oana Despa, comentariu pe Facebook:
“Eu mi-as dori ca linistea sarbatorilor sa devina un mod de viata in toate celelalte zile din an. Sa dam fara sa cerem nimic in schimb, sa ne impodobim sufletele si sa le lasam asa inzorzonate cu bunatate si speranta. Si mi-ar placea sa ajung sa cred mai mult in minuni. Pentru ca ele exista, sunt mici si sunt trimise sa ne curcubeieze zambetul pe buze atunci cand avem senzatia ca totul e pierdut.”

Fatma Ruxandra Yilmaz, comentariu pe blog:
“Sunt convinsa ca e un dar oferit muritorilor! Este licoarea care imbina perfect doua tipuri de hedonizari. Mangaie simturile atunci cand este degustata si atinge intr-un mod misterios si sufletul. Relatia mea cu cafeaua este una de dragoste, iremediabila, pentru totdeauna. Imi aduce aminte de acasa, de Turcia, unde din cauza evenimentelor politice nu mai pot ajunge. Cafeaua diminetilor mele are miros de Bosfor, leandri din Efes si cafenelele din cartierele catifelate, vechi, obosite si vii in acelasi timp ale Istanbulului.
Cand ti-e sufletul sfaramat de dor… nu mai ai dorinte pentru cadouri exclusiviste. Probabil o cafea buna e suficient. Ar fi ca o mangaiere, ca un gest de tandrete pentru zilele in care ti-e greu.
Da, cred ca el mai exclusivist cadou ar fi un Davidoff Cafe si un tort maaaare cu aroma de cafea. Atat.”

Alina Codrean, comentariu pe blog:
“Ador cafeaua, desi sotul meu nu bea, momentul il impartim impreuna, el cu o cana de ceai sau cu o cacao cu lapte.
Am citit articolul tau care m-a facut sa te cunosc cumva mai bine si sa vad de ce copilul vostru e atat de minunat si happy, caci voi sunteti doi parinti ce au umplut casa cu iubire si intelegere.
Si noi avem asta, dragostea asta care credeam candva ca nu exista, dar o avem si o traim zi de zi si cumva sunt recunoascatoare in fiecare zi lui Dumnezeu si oamenilor din jur pentru fiecare zi ce trece si suntem sanatosi si impreuna, de aceea cred ca un cadou exclusivist (ce mi-l doresc de ceva timp insa mereu am gasit altceva de cumparat cu banii pe care i-as da pe el) este un ceas model boyfriend de la o anumita firma cool, pe care atunci cand il voi privi sa imi aminteasca cat e de pretios timpul, care, fie vorba intre noi, trece mult prea repede, si ca trebuie sa ne bucuram de absolut fiecare zi ce trece, sa ne bucuram de oamenii pe care ii iubim si care inca sunt langa noi si sa ne bucuram de viata, indiferent de cat e de grea uneori, sa facem Rai din ce avem si sa pretuim orice clipa.
Viata e minunata!
Viata merita savurata, exact ca si o cafea, fie ea amara, dulce, scurta, lunga, cu lapte si miere sau neagra cu un strop de zahar!”

 

Doamnelor, va multumesc mult!
Fiecare dintre voi va primi un cadou care contine: un pachet de cafea macinata Davidoff Café Création Supérieure Horizon, o cutie cutie de cafea instant Davidoff Café Création Supérieure Horizon, o cana Davidoff si o lumanare handmade Cup & Candle – lumanare din ceara naturala de soia, turnata in portelan vintage de colectie.
Astept sa imi dati un email la office@happytude.ro ca sa ne organizam.

Va multumesc tuturor ca ati intrat in joc, ca ati citit povestea mea si ca mi-ati impartasit emotiile voaste cu aroma de cafea. E minunat sa vad ce oameni faini sunt cei care citesc #happytudepunctro. Iar asta ma face sa cred ca numai lucruri frumoase se vor intampla (si de acum incolo) pe Happytude ?

 

#Davidoff #DavidoffCafé #CréationSupérieureHorizon #LimitedEdition #coffee #Happytude #HappyGift #CupandCandlebyOanaBotezatu

 davidoff-cafe-creation-superieure-horizon_hppytude-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!