#34. Un cadou nepalpabil, dar atât de binevenit

Prima zi la 34 e la fel ca ultima la 33. La fel de plină ochi cu de toate, dar mai ales cu prea puțin timp liber. Încă nu am găsit un moment bun ca să scriu despre cum a fost de ziua mea, o zi pe care o programasem perfect în cap, dar care s-a întâmplat fix pe dos în realitate. O voi face, sper, cât de curând.

Până atunci, însă, las aici un cadou pe care l-am primit de ziua mea. Pe mine m-a bucurat și m-a emoționat tare și aș vrea să vă dau un pic din bucuria pe care eu am trăit-o citind acest mesaj:

 

“Dragă Oana,

Copiii în care ai crezut, atunci când ai ales să sprijini proiectul de educație al Fundației FARA, din competiția Profi, au astăzi un mesaj pentru tine (vezi foto).

În primele trei luni de proiect, cu ajutorul Profi, dar și cu încrederea pe care ai investit-o tu în acest proiect, 200 de copii au primit zilnic o masă caldă din partea noastră, iar după prânz au rămas la școală pentru a-și face temele și a participa la activități educaționale împreună cu învățătorii noștri. Dintre cei 200, 150 și-au îmbunătățit prezența la școală datorită acestor eforturi. În plus, 68 de familii au primit suport prin îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente, în cadrul aceluiași program.

Mulțumim că ai crezut în copiii noștri și în programul de Eradicare a sărăciei prin educație.

La mulți ani, Oana!”

 

 

 

Frumoasă emoție mi-ați dăruit, copii, ba eu vă mulțumesc. Și mulțumesc mult oamenilor care lucrează zi de zi la FARA și celor care fac voluntariat pentru a schimba lucrurile în mai bine. În fond, seara, când pui capul pe pernă, asta e ceea ce contează: să nu uităm că nu suntem singuri pe lume.

 

 

 

Despre Fundația FARA puteți afla mai multe de AICI. 

Despre campania PROFI, Exerciții de bunătate, am scris AICI, iar despre ce face Fundația FARA, am scris AICI. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!