Cadou de primăvară. De la Alexia Udriște & Epson

Încerc să fac un execițiu zilnic: să dau mai departe ceva frumos. Ceva mic, foarte mic, nici nu contează cât de mic, dar să fie ceva frumos, atât de necesar în vremurile astea pandemice pe care le traversăm împreună. Ceva frumos în fiecare zi, i-am zis pe Facebook, dar poate că voi muta obiceiul și aici, pe blog, ca să rămână pentru mai mult timp.

 

 

 

Azi, ceva frumos e o veste de la ilustratoarea Alexia Udriște, pe care o urmăresc îndeaproape de mulți ani, să fie vreo șase. Alexia a desenat speranța și o dăruiește lumii împreună cu Epson. Concret, dacă veți cumpăra un multifunctional Epson EcoTank L3111, L3151, L3156, L4150 din unul dintre magazinele partenere (Altex și MediaGalaxy), primești o ilustrație gândită și creată deAlexia Udriște, atunci când consultanții Epson sunt în magazine.

Ca să fie și mai ușor, aici ai lista magazinelor și orarul consilierilor de vânzări Epson.

 

Cred că lucruri mici ca bucuria de mai sus ne vor ține sănătoși la cap în perioada asta. Faptul că ne oprim din toată nebunia, ne luăm câteva minute să uităm ce timpuri grele ducem pe umeri și ne oprim din toate doar ca să respirăm, să ne bucurăm mai mult de ce avem și să apreciem lucrurile mici (despre care deseori credem că ni se cuvin, pur și simplu) – asta, cred eu, ne va ajuta să rezistăm și să luăm ce e mai bun din ce ni se întâmplă. Nu, nu spun să ne retragem în globuri de sticlă, spun doar că avem nevoie să ne dăm câte o pauză, ca să putem fi cât se poate de bine în condițiile date.

 

M-aș bucura să vă ajute vestea de mai sus. Și m-aș bucura și mai tare dacă unii dintre voi vor avea acasă, pe perete, o bucată de frumos semnat Alexia Udriște. Există în lucrările Alexiei, puteți descoperi, dacă doriți, o frumusețe atât de necesară, o lumină și o blândețe tămăduitoare de suflete.

 

Cât despre oamenii de la Epson România, nu pot decât să-i felicit pentru idee. Pare puțin, dar să faci fericiți niște oameni nu e deloc puțin lucru.

 

**

Epson România a ales mai mulți ambasadori EcoTank, iar eu sunt unul dintre ei. Motiv pentru care aflu repede de veștile de la Epson și, mai important decât asta, mă bucur, în aceste luni, de un multifunctional EcoTank (un multifunctional 3-în-1 alb: printare, copiere şi scanare, precum şi printare foto fără margini de 10 × 15 cm).

Un multifuncţional EcoTank este fundamental diferit de majoritatea imprimantelor – în loc de cartuşe, acesta vine cu un rezervor mare pe care îl puteţi umple cu cerneală din recipientele incluse. Încă de la început, aveţi suficientă cerneală pentru a printa până la până la 8.100 de pagini alb-negru şi până la 6.500 de pagini color (EcoTank L3156) – ceea ce înseamnă că economisiţi timp şi bani, deoarece nu schimbaţi frecvent cartuşele. Instalarea este simplă, realimentarea este uşoară şi nu vă murdăriţi, apoi beneficiaţi de printări de calitate, pe bandă rulantă.

Detalii tehnice și alte răspunsuri la întrebările despre EcoTank le puteți găsi aici și aici.

 

Despre EcoTank, multifuncționalul nostru de muncă și de joacă și de printat amintiri, am mai scris aici și aici. 🙂

 

 

Be happy & nice și aveți grijă de voi, 

Oana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!